Той ѝ изневерява

Знаете нещо, но е трудно да сте директни

Той ѝ изневерява

Вие със сигурност сте привързани към своята най-добра приятелка. Знаете, че тя винаги би застанала до вас. И вие сте на линия във всеки труден момент. Семеен скандал, клюки от офиса, женски неволи – приятелките споделят абсолютно всичко. Проблемът е, че повечето дами изпитват трудности да бъдат директни в определени неловки ситуации. Вместо да общуват, те се затварят в себе си и разсъждават дълго и предълго върху появилата се екстремна ситуация и накрая се разстройват.

 

Ако наистина цените приятелката си обаче, има някои случаи, в които последното нещо, което трябва да направите, е да си замълчите. Научете се да бъдете прями, без да я нараните. Може би случайно ще разберете, че

 

съпругът ѝ изневерява

 

и тогава сами трябва да намерите изход от ситуацията. Със сигурност не искате да сте Вестителя, който носи само лоши новини. Изключено е обаче да я предадете с мълчанието си.

 

Помислете първо, как бихте се чувствали на нейно място. Може би бихте искали да знаете. Тогава трябва да ѝ кажете, каквото и да ви коства това. Бъдете внимателни, но не спестявайте нищо от това, което знаете. Предупредете я, че е на път да чуе нещо шокиращо. И изплюйте камъчето.

 

Вие трябва да сте подготвени, че не може да ѝ поднесете подобна новина, а после да ви изникне спешна задача. Бъдете до нея, успокойте я, независимо как реагира, защото нейният гняв първо може да бъде насочен към вас.

 

Не задълбавайте в темата, освен ако вашата приятелка не иска. Все пак този проблем е между двама души, които трябва да намерят решение. А вие сте само вестител. Макар че решението да съобщите такава новина, е особено трудно.

13 4
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



3
Не е посочен 17.10.2011|15:21
Ако говорим за моя близка приятелка, веднага ще й кажа, без да се замисля, защото в противен случай аз я оставям да я правят на глупачка. Преживях преди години подобен случай. Оказа, че моята най-близка приятелка си е мълчала, а е знаела през цялото време. Почувствах се двойно предадена. Ситуацията е деликатна, но тогава си личи кой на кого държи и колко е искрен. Съгласна съм с V D, че мъжете абсолютно се подкрепят в такива ситуации.
2
Не е посочен 20.07.2011|15:58
Тук нещата са много сложни. Зависи колко добра приятелка ти е въпросната дама на която ѝ слагат рога. Ако я познавам отскоро сигурно бих си замълчала веднъж-два пъти, но ако е наистина много добра веднага бих ѝ казала. Трябва да се подходи внимателно, но ако не аз, то кой тогава би знаел по-добре от мен това. Мъжете също се подкрепят много и ако една жена си мисли, че не би я издал някой, ако тя изневерява, жестоко се лъже!
1
Не е посочен 20.07.2011|15:48
Веднага бих ѝ казала! Тя ми е приятелка, а той е мухльо, който не заслужава да му пазя тайната.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay