"Просто ей така..." подновен за сезон 3

На 22 август HBO Max обяви, че "Просто ей така..." е подновен за трети сезон. Съобщението за подновяването на спинофа на "Сексът и градът" идва дни преди края на втори сезон.

"Радваме се да споделим, че от старта на сезон 2, "Просто ей така..." се класира като #1 Max Original като цяло и е най-гледаният завръщащ се Max Original до момента", Сара Обри, ръководител на оригиналното съдържание на Max, казва в изявление. "Докато наближаваме дългоочаквания финал на сезона в четвъртък, Майкъл Патрик Кинг и неговия великолепен екип от сценаристи, продуценти, актьори и екип продължават да ни очароват, 25 години по-късно, с динамични приятелства и увлекателни истории. Нямам търпение публиката да види къде сезон три ще отведе любимите ни нюйоркчани."

Разбира се, феновете с нетърпение очакват финала, не само за да разберат какво ще се случи с Кари (Сара Джесика Паркър) и Ейдън (Джон Корбет), но и защото Саманта (Ким Катрал) ще се завърне за кратка сцена. Ще се завърне ли Саманта по-пълноценно в трети сезон? Изглежда малко вероятно, но самата идея Саманта някога да се върне също изглеждаше пресилена, така че ще трябва да изчакаме и да видим...

Актьорски състав

Все още няма официални съобщения за завръщащия се актьорски състав, но се предполага, че Паркър ще се върне в ролята на Кари, със Синтия Никсън като Миранда и Кристин Дейвис като Шарлот. Въпреки че Миранда и Че се разделиха, Сара Рамирес също вероятно ще се завърне, както и Сарита Чудхури като Сима, Никол Ари Паркър като Лиза и Карън Питман като Ния. Актьорският състав от сезон 2 включва също Марио Кантоне, Дейвид Айгенберг, Евън Хендлър, Кристофър Джаксън, Найл Кънингам, Кати Анг, Алекса Суинтън и Корбет.

Кога ще бъде премиерата на сезон 3?

Кога ще започнат снимките на "Просто ей така..." и в крайна сметка ще бъде пуснат, не е известно предвид продължаващите стачки на сценаристи и актьори в Холивуд. В момента изглежда малко вероятно "Просто ей така..." да се завърне преди 2025 г.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay