Помните ли Брук от "Дързост и красота"? Ето какво не знаете за актрисата Катрин Кели Ланг

Помните ли Брук от "Дързост и красота"? Ето какво не знаете за актрисата Катрин Кели Ланг

Ако сте истински дългогодишен фен на "Дързост и красота", начинаещ или спорадичен зрител, няма как да не разпознаете емблематичната актриса Катрин Кели Ланг. Един от най-дългогодишните членове на актьорския състав в сериала, Ланг играе ролята на Брук Логан още от премиерата на сериала през 1986 г. Героинята дебютира в сериала като студентка по химия, която планира да се намеси в живота на прочутите хора на Форестър. Както може да се очаква от герой в "Дързост и красота", историята на Брук е изпълнена с драма. Въпреки че Логан е неразделна част от много от сюжетните линии на сериала, тя не винаги е положителен герой.

В хода на пет брака и раждане на пет деца, Брук е имала множество афери и е била обсебваща майка. Някои от най-лошите ѝ моменти включват преспиването със съпруга на дъщеря ѝ и отвличането на собствените ѝ деца, Рик и Бриджит Форестър. Започвайки в сериала като талантлива, опитна актриса, Ланг влиза в ролята повече от подготвена.

Преди Катрин Кели Ланг да стане Брук Логан

Подобно на героинята си от "Дързост и красота", Катрин Кели Ланг е родена в Долината и е израснала в предградието на Лос Анджелис Енсино, Калифорния. Родена в семейството на Джуди Ланг и Кийт Уегеман, Катрин Кели Ланг произлиза от семейство на завършени хора с високи постижения. Нейният дядо е режисьор, носител на Оскар, баща ѝ е олимпийски спортист, а майка ѝ също като нея е успешна актриса.

 

Докато посещава гимназията в Бевърли Хилс, Ланг следва стъпките на баща си и се фокусира върху леката атлетика. След училище тя се обучава за олимпийски състезател по езда, докато приема актьорството като по-скоро хоби. Въпреки това, през 1979 г. тя е избрана заедно с Патрик Суейзи в първия си филм "Skatetown". Скоро след това Ланг има холивудски агент, който я представлява. Това доведе до телевизионни роли в сериалите "Happy Days", "Magnum, PI" и "The Last Precinct", както и водещи роли в шепа музикални видеоклипове на емблематичната калифорнийска група The Beach Boys.

По времето, когато Ланг навърши 26, тя беше кандидат за ролята на Брук Лоугън в "B&B". И докато по-голямата част от кариерата ѝ се стеснява в сценичните изкуства, Ланг все още намира начин да прекарва времето си, посветено на другите си интереси.

Животът на Катрин Кели Ланг извън "Дързост и красота"

Катрин Кели Лейн посвещава последните 40 години от живота си на ролята си на Брук Логан. Това обаче е само една от многото дини, които актрисата носи под рамото си. Тя е майка на три деца, Джеръми Снайдер, Джулиан Снайдер и Зоуи Катрина Д'Андреа и е била във връзка с Доминик Зоида. Освен това тя притежава два успешни модни бизнеса - един базиран в Лос Анджелис бутик, Benhart и модна линия, наречена Katherine Kelly Lang's Kaftkans.

Освен това Ланг не е изоставила състезателния си дух. Все още ездач по душа, тя притежава много коне, които обича да язди. Според нейния Instagram профил Ланг е запознала и четиригодишната си внучка Зума със спорта. Като спортист, тя също тренира бягане на дълги разстояния, колоездене и плуване. На 1 септември 2023 г. тя завърши третото си състезание Iron Man, финиширайки 2 км плуване, 90 км колоездене и 21 км бягане за 6 часа и 44 минути. Изглежда, че има малко неща, които звездата от сапунената опера не може да направи.

 


 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay