Страстният дует на Брад Пит и Марион Котияр в филма "Съюзени"

Страст, шпионски заговори и напрегнат екшън оплитат героите на Брад Пит и Марион Котияр в новия филм на признатия режисьор Робърт Земекис „Съюзени“.

Страстният дует на Брад Пит и Марион Котияр в филма "Съюзени"

Филмът разказва историята на шпионина Макс Ватан (Пит), който през 1942 г. среща Мариан Бесежу (Котияр) от Френската съпротива по време на смъртоносна мисия в тила на врага в Северна Африка. Двамата отново се срещат в Лондон, а връзката, която започват, виси на косъм, подложена на изпитанията на размирното време и на ролите, които заемат в него - и двамата са шпиони. Още в първите кадри изкусителката Котияр подлага на тест героя на Брад Пит. А шансовете им да оцелеят, ако останат заедно, са 60:40 в полза на смъртта. Превъзмогнали на пръв поглед пречките пред любовта си и отдали се на семейно щастие, скоро Макс е съсипан от подозрения към Мариан – каква умела игра играе, какви тайни крие и дали не е изпратена от противниците да го унищожи... Или може би е тест от страна на британското разузнаване?

Продуцент на "Съюзени" е Греъм Кинг. Във филма ще видим още Лизи Каплан ("Зрителна измама 2", "Интервюто") и Матю Гууд ("Игра на кодове", "Добрата съпруга", "Имението Даунтън").

"Съюзени" излиза в кината на 2 декември. 

Пълният трейлър: 

Станете част от Jenite.bg във Facebook! 
3 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay