Верни ли са слуховете, че Рийз Уидърспуун и Кевин Костнър са заедно?

Възможно ли е суперзвездата Рийз Уидърспуун може да излиза със суперзвездата Кевин Костнър?

Тъй като и двамата са разведени отскоро, беше неизбежно някой в ​​крайна сметка да ги "сдвои", дори само заради популярността им както на екрана, така и извън него. Дуото има много общи неща, което ги прави съвместими партньори. В кариерата си и двамата са печелили Оскар (тя за "Walk the Line", той за "Dances With Wolves") и Primetime Emmy ("Big Little Lies" за Уидърспун, "Hatfields & McCoys" за Костнър). В личния си живот всеки е бил женен и разведен по два пъти и двамата са самотни родители, като Уидърспуун е майка на три деца, а актьорът е баща на седем деца.

Слуховете започнаха да се въртят в началото на ноември и гласяха, че Уидърспуун и Костнър се срещат тайно. Съобщава се, че двойката "го е карала бавно", докато не са изградили по-стабилен съюз, но въпреки това нищо не е сигурно.

"Пътищата им са се пресичали много пъти... но никой от тях не е бил сам, така че винаги е било професионално", казва анонимен източник. "Сега и двамата са отворени за любовта, прехвърчат искри!" 

Твърди се, че двойката е започнала със случайни съобщения, свързани със сценарий на филм, които са се превърнали в ежедневна комуникация извън шоубизнеса, която след това ескалира до тайни срещи. Партньорите на Костнър не са особено популярни, но той се срещаше със супермодела Ел Макферсън и имаше слухове за любовна връзка с Хали Бери.

Уидърспуун също е забелязвана с други актьори; преди това е била омъжена за Райън Филип и е имала връзки с Джейк Гиленхал, Джеръми Систо и шепа други популярни мъже.

Както се оказва, докато Уидърспун и Костнър са се срещали, връзката им бива отричана. Представителят на Уидърспуун направи официално и кратко изявление пред Page Six"Тази история е напълно измислена и невярна.", казва той.

Има ли шанс за истинска любов?

Костнър не е посочил, че търси нов спътник в живота си, но историята показва, че е моногамна лияност, като първият му брак е продължил 16 години, а вторият му почти 20 години. 

Уидърспуун споделя, че отделя време за себе си след развода, но е голям фен на любовта и романтиката. По време на интервю за Vanity Fair относно нейния rom-com "Your Place or Mine", тя обясни защо филмът е важен за нея. "Жените на 40 също заслужават истории. Важно е да се знае, че животът не спира след 40", заяви тя. "Нашият филм е за самотна майка на 40 години, която получава втори шанс и намира любовта." 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay