Рени и машината на времето

Роклята на певицата е същинска поп-фолк класика

Рени, една от емблемите на поп-фолка още от времето, когато белият мерцедес "сто двадесет и четворка" бе символ на най-големия житейски връх, а доларите и марките бяха единствените две валути, с които човек можеше да се опияни, изобщо не смята да се оттегля от сцената.

Примата току-що се завърна от турнето си в САЩ, където зарадва хилядите емигрирали почитатели на "най-българската музика", последно чули я, когато "Като птица съм свободна" беше актуален хит.

Узнахме, че освен песни, Рени дарила и своята благословия на двойка българи, живеещи в Чикаго, като станала кума и почетна гостенка на сватбата им.

Събитието бе запечатано на лента (или е по-правилно да кажем "на карта памет"), като от снимките ясно се виждат както младоженците, така и известната кума.

Нямаше как да не ни направи впечатление меко казано фрапантният тоалет на Рени. Та нима памучните леопардови роклички, внос от Китай, са най-подходящото облекло за сватба? Честно казано, смятахме че те биха могли да се намерят само в историческия музей на културното явление "Чалга".

Трябва да се отбележи, че освен крайно демоде, роклята на Рени е твърде неподходяща и за фигурата ѝ, която доста се промени през последните години. Разбира се, в последното лошо няма, но тя изобщо не се е съобразила с пропорциите си поне малко. И коланчето не оправя работата.

Гледаме Рени и ни обзема чувството, че сме попаднали в някаква фантастична машина на времето, която ни е изплюла в онези смутни и в същото време забавни времена, когато България се клатушкаше между смазващия душата и светогледа социализъм и смазващия възприятията за кич ориент, а Радка Пиратка бе велико име...

51 56
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 06.07.2012|11:17
Може да си я е купила по времето, когато беше модерна и чак сега да е имала повод да я облече.
8
Не е посочен 05.07.2012|10:53
ужасяваща рокля,визията е все едно е извадена от някоя стара поп-фолк лента!подобни шарки много отдавна са излезли от мода и Рени би трябвало да е наясно с това!
7
Не е посочен 05.07.2012|09:22
Винаги съм свутзвала шарките в леопардово, тигрово и зеброво с поп фолка и селското мислене. Като гледа май съм близо до истината :)
6
Не е посочен 04.07.2012|22:28
Леопардовите шарки може да са били модерни през 90-те и може да не ми харесват.Но не злословя срещу жените облечени в тях,като някой пълен простак,който не е осведомен.Всеки който поне малко се интересува от модните тенденции ще знае,че всякакви животински мотиви(като леопардовите шарки) бяха модерни през тази година.Може би жената просто е искала да е в крак с модата...
5
Не е посочен 04.07.2012|17:23
Ахаха както повечето певачки в този бранш. :) И на грима разбира се!
4
Не е посочен 04.07.2012|17:00
Ахахаха не е истина! Като ги видя с това леопардотовто ми иде да повърна просто! Ама щом си я харесват хората дори и в САЩ - да си я взимат ;)) Направила им е шоуто като гледам
3
Не е посочен 04.07.2012|16:54
Тя вярно ч е нямала талия. Мисля че Рени винаги е залагала на пищния бюст, който да привлича погледа.
2
Не е посочен 04.07.2012|15:14
Липсата на талия не се оправя с един колан и впита рокля, но Рени май никога не се е славела като стилна чалга икона, а и кариерата й залезе отдавна. Иначе е все така чаровна и усмихната.
1
Не е посочен 04.07.2012|15:00
Като гледам Рени на тези снимки и веднага се сещам за онази група във Фейснук "Най-мразим селски пръчки в леопардови щампи".
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay