Възможно ли е тауировката ни да изглежда добре и след 50 години?

Вижте какво трябва да знаем, за да я запазим красива с времето

Възможно ли е тауировката ни да изглежда добре и след 50 години?

Татуираните хора стават все повече. Виждам ги навсякъде- по улицата, в офиса, в градския транспорт. В един момент сякаш това се превърна в мода. В крайна сметка всеки иска да изрази себе си по някакъв начин. За някои те са много сантиментални и ги свързват с нещо. Мога да си го обясня. Както аз имам любими книги, части, от които препрочитам всеки път, когато имам нужда от вдъхновение, или сила, така тези хора имат също толкова важно нещо за тях, но просто са избрали да го сложат на тялото им. 

Неминуемо, обаче, всички остаряваме. Кожата ни се сбръчква и вече не е толкова витална като на младини. Тук изниква въпросът "Как ще изглеждат нашите татуировки, когато станем възрастни?" Ето го и отговорът.

Ако искате татуировката Ви след време да стои толкова готино, колкото и сега, то е хубаво да избягвате някои зони и да не ги татиуирате. Това са зоните, които са склонни да се деформират с годините и да изгубят еластичността си. Като например бедрата, корема и трицепса! Също така е добре да бъдат избягвани зоните, които са прекалено фини.

Има и значение и какъв цвят е самата татуировка. Тези, които запазват цвета си в най-голяма степен, са с бяло, сиво, оранжево и небесносиньо мастило. 

Добре е също така да хидратирате всеки ден мястото!

Знаейки всичко това, има много по-голяма възможност да се фукате с татуировката си като станете на преклонна възраст!

Станете част от Jenite.bg във Facebok!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay