Нарастващата тенденция при жените да се отказват от боядисването на косата

Скорошната публикация на Дженифър Анистън в Instagram предизвика значителен шум. Въпреки че тя говореше за накъсване на косата и увредени кичури, феновете ѝ бяха пленени от още по-интригуващо разкритие: проблясъкът на естествени сиви корени. Дали Анистън обмисля да спре да боядисва косата си и да бъде с естествена, побеляла коса?

Постът на Дженифър беше залят с коментари като: "Браво, че позволяваш на сивото да се появи – свежо!" и "Надявам се да остане естествена - много по-привлекателна е."

Други знаменитости също следват примера ѝ. Само ден преди широко разпространеното видео на Анистън, Габриел Юниън сподели Instagram Reel без грим, разкривайки нейната рутинна грижа за косата за поддържане на естествената ѝ коса след премахване на плитките. Тя дори се пошегува: "Добре дошли в старостта, деца!"

Анди Макдауъл също се откроява сред забележителните знаменитости, които открито показват побелялата си коса след години на боядисване. Тя разтърсва къдравата си сива коса от години на червени килими и телевизионни предавания и това е пример за всеки.

Но за разлика от Макдауъл, пикси прическата също е опция за тези, които са започнали да пускат белите си коси, а Джейми Лий Къртис е доказателство колко добре изглежда тази прическа. Малко по-дългата прическа на Джейн Фонда също е елегантен избор.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay