Какво трябва да знаем за липосукцията преди да прибегнем към нея?

Ето как протича цялата процедура

Какво трябва да знаем за липосукцията преди да прибегнем към нея?

Липосукцията представлява оперативно отсраняване на натрупали се излишни мазнини в определена област. Прави се предимно от жените, защото искат тялото им да изглежда хармонично и стегнато. Има някои неща, които е хубаво да знаем,преди да легнем под ножа. Ето кои са те.

При първата ви консултация с хирурга, той ще ви попита за това, което ви притенсява по отношение на тялото ви. Бъдете максимално честни и откровени. Кажете кое не харесвате в себе си, кое не ви кара  да се чувствате комфортно и искате да го премахнете. След това се разглежда тялото Ви, кожата, за да установи той дали реално има проблем , или сте си внушили, че съществува такъв. След това той Ви казва какво може да направи, възможните рискове и разбира се колко ще Ви излезе всичко. 

След първата ви консултация вие вече сте добре информирани и можете да вземете адекватно решение дали си струва да се подложите на тази операция. 

Липосукциите се правят обикновено сутрин, като до края на деня, или на другата сутрин, вече Ви изписват. 

След операцията на оперираното място се слага стягащо бельо или превръзки. Те помагат за намаляването на отока. За подпомагането на изтичането на излишната кръв могат да бъдат поставени дренажи. При изписването Ви ще ви кажат какво да правите оттук нататък. Превръзката може да се свали на седмия ден. Ще ви бъде предписан и гел, с който да се мажете.

Преценете рисковете и вземете сами своето решение!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay