Купи сега, носи завинаги

Купи сега, носи завинаги

Купи сега, носи завинаги

Понякога е далеч по-добре и разумно да инвестирате в класики, които да носите винаги, отколкото да се увличате по последните модни тенденции, които ще се сменят още през следващия сезон. Стилните и вечни дрехи си заслужават усилията да спестявате известно време, за да ги добавите в гардероба си. Ето четирите неща, които смятаме, че всяка изискана дама трябва да притежава.

 

Тренчкот

Иконата Одри Хепбърн носи няколко различни тренча в емлематичния филм "Закуска в Тифани", все още смятан за един от най-добрите от модните критици по света. Burberry наложи тренчкотите като задължителна част от облеклото на жените. И определено има защо. Добавете чифт високи стилни токчета и ще изглеждате невероятно секси и женствена. С елегантна рокля или ежедневни дънки, с балетни пантофки или пък кожена яка – тренчът е подходящ за всеки вкус и ситуация.

 

Слънчеви очила

Една от най-добрите инвестиции определено в страхотен чифт слънчеви очила. Купете качествени, които наистина отиват на лицето ви, и се грижете за тях. Така ще ги имате наистина много дълго време и винаги ще изглеждате изключително стилна. Ориентирайте се към Jackie O, Channel, Dior... списъкът с дизайнери и модели е дълъг, а изборът е изцяло ваш.

 

Блейзер

Стилният и добре подбран блейзер ще изглежда добре с почти всичко от гардероба ви. Можете да го носите със съблазнителни къси панталони за вечер навън с приятелки, с коктейлна рокля за фирменото парти или с дънки и блузка през почивните дни. Отделете време да изберете моделът, който ви пасва перфектно в неутрален цвят, за да отива на възможно най-много неща. Това е придобивка, в която определено си заслужава да инвестирате повече пари.

 

Ексцентрична гривна

Може би ви изглежда твърде фриволно, но истината е, че едно голямо и забелязващо се бижу не само ще ви накара да се чувствате специални, а и ще придаде отношение на всеки тоалет. Силно ви препоръчваме гривните на Hermes, защото са невероятно красиви и вечни. Бижутата не остаряват, те увеличават стойността си с времето. Носейки такъв аксесоар със сигурност ще изглеждате и ще се чувствате като момиче за милион долара.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay