Тенденциите от 2010, които трябва да забравите

Забравете тези тенденции

Тенденциите от 2010, които трябва да забравите

Новата година е идеалният момент да забравите за всички тенденции и дрехи, които съжалявате, че сте носили, включително и онези, които е трябвало да замрат още през миналата, но просто са отказали да го направят. Лошите стилови решения не са повод да се срамувате, те просто означават, че не се страхувате да експериментирате и да рискувате, а нали модата е точно това – забавно приключение. Важно е обаче да знаете кога да се откажете от неуспешните опити и да знаете с какво да ги замените. Ето и нашите предложения.

 

През 2010 всички изведнъж решиха да се върнат към 90-те с флоралните им мотиви и големи блейзери. Кукленските рокли триумфално се завърнаха и ги обичаме, но те определено не са извинение за мини раничките, напомнящи за детството ни. Тази година настъпи ерата на мини чантите през рамо, които са малки, практични и не напомнят за 1994г.

 

И докато говорим за 90-те се питаме кой реши, че късите, отрязани блузи трябва да се върнат по улиците? Те бяха популяризирани от сериялите "90210" и "Спасени от звънеца" и постепенно ставаха все по-тесни и къси, а всяка поп звезда ги боготвореше. Но нито Бритни Спиърс, нито вие трябва да носите подобна дреха през 2011. Вместо това наблегнете на дългите и ефирни туники – ефектът отново е в дължината и не изглежда абсурдно, а стилно и женствено.

 

Ако сте почитателка на алтернативните панталони заменете гащеризона, вдъхновен от 70-те, с панталон с широки крачоли, идващ от същото десетилетие. Модата е циклична и ако сте чували репликата "ако го носите веднъж, не трябва да го носите втори път", това определено не е вярно за тези стилни панталони. Те са класика, която може да се задържи в гардероба ви с години и винаги да бъде актуална.

 

Радвайте се, че вече не живеете с майка си, защото ако ви види да напускате апартамента с всичките си нарязани на ивици дрехи, със сигурност щеше да ви върне от вратата, за да си облечете нещо прилично. Всеки си има любими дънки в този стил и все пак има голяма разлика между това да облечете дреха, която има симпатично поизносен вид и това да изглеждате сякаш сте се били с освирепяла котка.

 

През 2011 опитайте модели, които са неочаквано прорязани на места и показват малко кожа, вместо характерните за миналата година тоалети, изглеждащи сякаш всеки момент ще се разпаднат.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay