10 признака, че е време да направите следваща стъпка във връзката

10 признака, че е време да направите следваща стъпка във връзката
Pexels

Едно от най-пагубните неща за всяка връзка е застоят. Независимо дали вие и вашият партньор сте заедно от 3 месеца или от 3 години, в отношенията ви трябва да има развитие и да вървите напред. В противен случай нещата просто не свършват добре.

Следващата стъпка може да бъде всякаква- нов дом, годеж, сватба, бебе и т.н., и т.н. Всичко зависи от вас самите, вашите възгледи за живота и вашите мечти.

Ето 10 признака, които може да указват, че е време да направите следващата стъпка във вашата връзка:

1. Вие и вашият партньор сте стабилни и сигурни във вашите чувства. И двамата изпитвате дълбоко уважение и обич един към друг.

2. Имате отворена и честна комуникация. Можете да споделяте мисли, чувства и стремежи. Взаимното ви разбиране и подкрепа се засилват.

3. Вие и вашият партньор сте изправени пред предизвикателства и успявате да ги преодолявате заедно. Вашият екипен дух и способността да се борите с трудностите ви правят силна двойка.

4. Имате общи цели и виждане за бъдещето. Виждате себе си и партньора си като част от едно общо бъдеще и планирате заедно.

5. Усещате взаимна подкрепа и растеж. Вашата връзка ви насърчава да се развивате като личности и да постигате своите цели.

6. Вие и вашият партньор можете да се развивате заедно и да се приспособявате към променящите се обстоятелства. Няма страх или съпротива към промените, а вместо това се стремите да израствате и да се приспособявате заедно.

7. Чувствате се комфортно да бъдете вашето истинско "аз" пред партньора си. Не се нуждаете да се преструвате или да скривате своята истинска същност.

8. Забавлявате се и се развеселявате взаимно. Имате забавни и смислени моменти заедно, които поддържат емоционалната връзка между вас.

9. Изпитвате желание да инвестирате повече време, усилия и ресурси във вашата връзка. Стремите се към по-голяма интимност и ангажираност.

10. Вие и вашият партньор сте способни да сте самостоятелни и да се радвате на своите индивидуални животи, докато все още сте свързани като двойка.

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

 

 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay