5 неща, които жените в щастливи връзки никога не правят

5 неща, които жените в щастливи връзки никога не правят

Според специалисти периодът на медения месец продължава около една година. За това, за да поддържаме пламъка жив е необходимо да правим определени неща, които да карат пеперудите в корема ни да не спират да пърхат. Проучванията показват, че двойките, които отделят повече време заедно, за да правят нови неща са значително по-щастливи от тези, които не го правят. Приготвили сме списък, в който споделяме петте неща, които жените в щастливи връзки никога не правят:

1. Жените в щастливи връзки никога не заспиват сърдити/скарани с любимия си

Изследванията показват, че когато заспиваме с някакво негативно чувство или сме ядосани, емоциите около него се засилват и отиват на подсъзнателно ниво. Щастливите двойте предпочитат да обсъдят създалия се конфликт още в началото, вместо да го оставят на времето.

5 неща, които жените в щастливи връзки никога не правят

2. Говорят открито за финансите си

Според проучванията проблемните разговори свързани с пари, които в последствие прерастват в скандали, са основната причина за голяма част от разводите. Тези скандали стават по-дълги и по-сериозни. За това жените, които имат щастливи връзки имат по-малко спорове по финансови въпроси с любимите си. Опитайте се да демонстрирате честност и открито споделяйте по въпросите свързани с пари, за да избегнете излишни конфликтни ситуации.

3. Жените в щастливи връзки не се притесняват да са романтични с любимия си на публични места

Защо да не покажете малко повече близост, дори и на обществени места. Това е емоцията, която ще напомня за първите срещи и ще събуди страстта във вас. Бъдете дори малко щури на моменти, в това няма нищо лошо.

5 неща, които жените в щастливи връзки никога не правят

4. Жените в щастливи връзки са спокойни и позитивни

Не, за никого не е лесно да гледа винаги от позитивната страна на нещата. Но, когато полагаме усилия и се научим да бъдем спокойни и търпеливи положителните емоции няма да закъснеят. Когато упражняваме тези свои качества оставаме много по-спокойни в конфликти и при създало се напрежение.

5. Те са приключенски настроени

Жените в щастливи връзки са приключенци, те обичат да пътуват, да спортуват, да правят нови неща. Те са безкрайно любопитни и обичат живота. Когато обичаме себе си и сме щастливи няма как да не правим и любимия си щастлив, а когато и двамата участници в една връзка са доволни истинското щастие е в ръцете ни!

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

13 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay