7 начина да сме в добро настроение през студените дни

7 начина да сме в добро настроение през студените дни

Идва момент, когато ти омръзва от снежни и дъждовни дни. Тогава трябва да направиш нещо, за да се почувстваш добре въпреки времето. Ето нашите предложения:

7 начина да сме в добро настроение през студените дни

  1. Облечи се в по-светли тонове. Това ще те накара да се чувстваш по-свеж и ще те разведрява през мрачните студени дни.
  2. Пий повече чай, като добавиш и парченце лимон и мед. Цитрусът ще снабди организма с витамини, чаят ще помогне да се чувстваш уютно в офиса или на път към работа, а сладкият мед ще ти даде енергия.
  3. Прави планове за топлия сезон. Провери билетите и хотел за любима дестинация и сподели с приятел.
  4. Облечи се добре и се разходи навън, дори за кратко. Наслади се на дъжда или снега, така ще свикнеш с обстановката и ще те накара да се почувстваш добре. Свали си качулката или чадъра, да свали ги, порадвай се за секунди на мокрите капчици, които ще усетиш по лицето си.
  5. Направи си среща с близък човек, с когото ти е приятно да прекарваш време. Няма да обърнете внимание на студа, отидете на кино или за чаша топло кафе.
  6. Малка разходка за покупки винаги действа ободряващо, а  и ще бъдете на топло. Защо точно днес да не си купиш роклята, която хареса ?
  7. Четенето на книга винаги е едно от най-добрите решения в мрачни и дъждовни дни. Вземи си любим роман и гледай как вали през прозореца. Ще се почувстваш отпусната и ще забравиш за дългия ден.

7 начина да сме в добро настроение през студените дни

Стреми се да си създаваш положителни емоции като правиш неща, които обичаш и така няма да обръщаш толкова внимание на лошото време. Погрижи се времето в теб да е слънчево, дори когато навън вали. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay