Дневен хороскоп за вторник, 17 февруари 2015

Какъв път са начертали звездите за вас?

Дневен хороскоп за вторник, 17 февруари 2015

Ако искате да следите своя дневен хороскоп, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook! Сега ви предлагаме да разберете какви емоции ви очакват през втория работен ден от седмицата!

Овен
Денят започва добре за вас, но през втората част на денонощието ще ви се случи събитие, което ще разклати основите на перфектно устроения ви свят. Всичко ще приключи добре, стига да останете спокойни и да не се поддавате на напрежението!

Телец
Възлагате прекалено много надежди на нещо, което може и да не оправдае очакванията ви. Наивността не е от силните ви качества - постарайте се да не й се поддавате изцяло!

Близнаци
Нова придобивка в дома ви ще е причината за доброто ви настроение през целия ден. С усмивката си привличате позитивни хора около себе си, които имат потенциала да се превърнат във ваши много близки приятели.

Рак
Имате чувството, че без да искате сте причинили вреда на човек, когото дълбоко цените и уважавате. Поговорете с него, за да разберете какви са последствията от необмислените ви действия.

Лъв
Ще срещнете известни пречки по пътя към преследваната дълго време цел. Помнете, че всяко препятствие може да бъде преодоляно със сила на ума, търпение и решителни действия.

Дева
Напоследък не прекарвате достатъчно време с приятелите си и сте наясно, че поведението ви не е правилно. Компенсирайте отсъствието си.

Везни
Днешният вторник е особено благоприятен за смели постъпки. Сега е моментът да направите поне едно от нещата, чието осъществяване планирате от години, но все не ви достига кураж за изпълнението му.

Скорпион
Макар до съвсем скоро да сте мислели, че бедите са вече зад гърба ви, днес ще разберете, че не е точно така. Неразрешен проблем, изискващ бързо и навременно решение, ще се завърне в ежедневието ви.

Стрелец
Дайте си почивка! Прекаленото натоварване, допълнителните часове работа и липсата на сън не се отразяват добре на никого. Имате нужда да се освободите от напрежението.

Козирог
Днес е денят за връщане към любимите ви занимания, за които напоследък изобщо не остава време. Отдайте се на хобито си - продуктивността винаги е от полза.

Водолей
Радвате се на успеха на ваш приятел, но в същото време тайно си мечтаете да сте на негово място. Няма нужда от завист - само чрез усилена работа ще си извоювате желания успех.

Риби
Обичате половинката си, но има нещо в отношенията ви, което ви притеснява и ви кара да се чувствате неловко. Поговорете открито с партньора си, за да изчистите евентуалните недоразумения.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay