Дневен хороскоп за вторник, 25 април 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 25 април 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Най-големият ви страх е да не загубите приятелите си. Ужасявате се от мисълта, че в даден момент от живота си може да нямате близък човек, на когото да разчитате безрезервно. Нямате причина да се боите - в идеални отношения сте с най-близките си хора.

Телец

Търсите оправдание за странното поведение на ваш близък човек само защото искате да го оневините. Щетите, които е нанесъл, са твърде големи. Може би трябва да приемете, че го е направил умишлено.

Близнаци

Суетите се около въпрос, който засяга честолюбието ви. Никой не ви обвинява в нищо, но намеците на околните ви карат да си мислите, че не са съгласни с поведението ви. Ако вие не смятате, че вършите нещо грешно, няма от какво да се притеснявате!

Рак

Нямате никакво време за губене. Трябва да организирате събитие, което е от огромно значение както за кариерата, така и за личностното ви развитие. Ако не се справите навреме, ще пропуснете идеалната възможност за реализацията на плана си.

Лъв

Пригответе се за сблъсък, който ще изпита моралните ви качества. За да защитите себе си, ще бъде необходимо не само да защитите позицията си, но и да поспорите, за да докажете правотата на мнението си.

Дева

Днес ще бъдете изправени пред дилемата дали да приемете предложение, което изглежда много надеждно, или да изчакате по-благоприятен момент. Идеалното време за голямата промяна никога няма да настъпи - ако мислите, че това, което ви предлагат, е изгодно за вас - действайте!

Везни

Създайте благоприятни условия за желаната промяна в личния ви живот. Ако връзката ви вече не ви носи щастие, направете всичко възможно, за да може краят ѝ да не донесе болка нито на вас, нито на човека до вас.

Скорпион

Жадувате за приключения, които няма как да осъществите от затвореното пространство на офиса. Ако работната атмосфера ви е дотегнала, си вземете почивка и се отдайте на пътешествие, което ще ви донесе несравними емоции.

Стрелец

Губите себе си в стремежа да изградите образ, в който да се впишете идеално. Най-добрата "маска”, която можете да сложите върху лицето си, е тази, която няма да скрива вашето истинско Аз, а ще го разкрива в най-пълния му блясък.

Козирог

Близостта ви до човек, който принадлежи към високите кръгове на обществото, ще ви помогне да се справите с проблем, който не можете да разрешите сами. Недейте обаче да се възползвате, защото опитът ви ще бъде разобличен почти моментално

Водолей

Днес ще се наложи да покажете, че с вас човек не може да се подиграва. Опитват се да се възползват от добрината ви и трябва да прекратите всякакъв опит за примех, насочен към вас. Иначе ще изградите погрешна представа за себе си и околните ще започнат да се възползват от вас.

Риби

Фокусирате се върху проблем, който трябва да бъде разрешен в най-скоро време, и тази главоблъсканица ви изтощава психически. Няма да ви е никак лесно да се сетите как най-лесно можете да намерите решение на заплетената ситуация.

2 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay