Дневен хороскоп за вторник, 26 септември 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за вторник, 26 септември 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Всичко се случва под повърхността, което ще се окаже много разочароващо за вас. Може дори да не осъзнаете, че вашият партньор  или най-добър приятел е луд, докато всичко свърши. И това може да отнеме дни.

Телец

Днес ще се гордеете с това колко нещата имате да свършите и ще свършите съответно, въпреки че цените времето си. Сега обаче трябва да достигнете до ново ниво, защото само чрез концентрирани усилия ще можете да постигнете нещо.

Близнаци

Вашата способност да карате хората да правят правилните неща е ключът към успеха в момента и това означава, че трябва да сте сигурни, че всеки е подреден и в правия път. Това, което правите за хората, е достойно за уважение.

Рак

Чувствате се доста добре за вашата ситуация, но не сте сигурни какво да правите след това. Това е добре, стига да можете да задържите нещата така. Вашата позиция не е чак толкова лоша в момента.

Лъв

Нищо не е така, както изглежда днес, но това не означава, че не можете да продължите напред. Ако сте готови да погледнете над повърхността, може да откриете, че нещата стават много по-бързо.

Дева

Трябва да погледнете по-дълбоко в невидимите проблеми, които засягат личния ви живот. Някои може да са вътрешни, други да са външни, но всички те заслужават внимание. Трябва да дадете нещо.

Везни

Нищо няма да може да бъде решено днес, ако не погледнете под повърхността. Моментът е много подходящ да се потопите в това, което се случва, а не просто да вземете всичко това с един поглед. Можете да научите много!

Скорпион

Вашите завладяващи качества са изложени днес и ви карат да изглеждате по-добре от обикновено. Това е подходящото време да станете и да видите дали можете да накарате колегите си да последват вашето предложение.

Стрелец

Ще трябва да се справите с подсъзнателни въпроси днес, но как можете да ги идентифицирате? Сънищата предлагат лесни улики, но ако те отдавна са изчезнали от паметта, опитайте да седите кротко и да оставите ума си да се движи на воля.

Козирог

Малко медитация ще ви отведе далеч днес, особено ако сте изправени пред криза или неотложен въпрос. Това е добър момент да се отдръпнете малко и да решите какво наистина искате.

Водолей

Съсредоточете се върху въпросите, свързани с кариерата ви днес, дори и напоследък да са в застой. Всъщност, точно това е една добра причина да удвоите усилията си. Животът може да стане много по-добър, след като преминете през тази криза.

Риби

Размитото мислене може да е точно това, от което имате нужда днес. Вашата умствена енергия може да води до строга логика, но тя все още може да ви донесе мястото, на което трябва да отидете .

0 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay