Дневен хороскоп за вторник, 6 май 2014

Какво ли ще ви се случи в последния почивен ден?

Дневен хороскоп за вторник, 6 май 2014

Дали денят ви ще бъде успешен, или трябва да се отдадете на заслужена почивка? Предстои ли ви вълнуваща среща, или цял ден някой ще ви ядосва? Разберете какво вещаят звездите за вашия зодиакален знак с дневния хороскоп на Jenite.bg за вторник, 6 май 2014 година!

Овен
Трябва да избягвате кавгите през днешния ден иначе можете да откриете, че сте прахосали много енергия в малки скандали. Чувствате се прекалено добре, за да позволите на малките спорове развалят настроението ви.

Телец
Трябва да избягвате арогантността или всякакъв вид егоизъм днес. Вие не сте тези, които имат проблем, просто хората около вас са много чувствителни.

Близнаци
Вашето мнение изненадващо предизвиква въпроси и бурни реакции - но защо ще искате да е друго яче? Просто стойте и вижте, кой ще поеме предизвикателството. Може да намерите нов партньор, който да ви провокира да мислите.

Рак
Вашата социална енергия ви притиска да направите нещо ново и дръзко. Няма срамно в това да искате да опитате екзотичните неща от живота, затова просто се насилете и вижте какво ще стане.

Лъв
Вашата чудесна енергия ви дава увереността да преминете през трудностите на днешния ден. Най-добрата част е, че можете да разкарате миналото от себе си и да впечатлите бъдещето.

Дева
Трудно е за вас, но може да не сте на върха на класацията точно сега. Имате самочуствието и предложението да стигнете върха на планината. Светът обича бунтарите затова се убедете, че хората са научили вашето име.

Везни
Вашите най-искрени, дълбоки надежди се сбъдват и ще продължат да стават реалност до тогава, докато сте си отворили ума и сърцето за тях. Продължавайте!

Скорпион
Разбира се, че имате проблеми, което не означава да се откажете, просто продължете. Освен, ако не сте се изправили пред непревземаема стена. В този случай се опитайте да поправите нещата, не да се оставите по течението.  

Стрелец
Имате нужда от пътешествие. Дори най-добре е да е организирано набързо. Ако нямате възможност, направете си планове за нещо голямо и екстравагантно, което можете да осъществите в най-близко бъдеще.

Козирог
Трудно е за вас да работите - всички се държат с вас, като с акули. Просто отстъпете и за момент ги оставете да се изядат взаимно. Вие сте цел само, ако ви виждат, че идвате.

Водолей
Вашата самостоятелност никога не е била под съмнение, но днес ще разберете, че някой се опитва да ви разубеди в това. Покажете му какво мислите за него и се опитайте да не му позволявате да ви притисне повече.

Риби
Вашият учител или шеф може да не е в настроение днес или може да има друга причина да ви откажат от последните ви планове. Няма много неща за правене, но не се отпускайте.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay