Дневен хороскоп за неделя, 26 юли 2015

Какво предстои през втория ден от уикенда?

Дневен хороскоп за неделя, 26 юли 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Използвате остроумието си, за да получите това, което искате, но в случая то няма да ви помогне. Трябва да се потрудите, а не да разчитате на чара си. Опитът ви е отчайващо неуспешен.

Телец
Казана дума - хвърлен камък. Прекалено късно е да се опитвате да заличите последиците от споделените си на глас мисли. Това ще ви бъде за урок и друг път първо ще мислите, а чак след това ще говорите.

Близнаци
Авторитетът ви е напът да се сгромоляса на земята. Днес има вероятност да направите ужасна грешка, която ще убие респекта на околните към вас. Бъдете внимателни и не си го позволявайте!

Рак
Прекалено много се вслушвате в чуждото мнение. Всеки човек живее живота си по различен начин и вярва в различни неща. Не може да приемате, че решенията на един човек са съвършено подходящи и за другиго.

Лъв
Днес ще имате възможност да разговаряте с интересни събеседници. Обичате теми на разговор, в които можете да разгърнете всичките си познания в областта, а и да разкриете личното си мнение. Възползвайте се.

Дева
Затрупани сте с проблеми, за решението на които ще ви бъде необходима помощ от близък човек. Изберете някого, на когото знаете, че можете да разчитате безрезервно. Ситуацията е твърде деликатна, за да се доверите на кого да било.

Везни
За вас най-важното нещо е хората, които обичате, да бъдат добре. Понякога дори забравяте да се гирижите за собственото си благополучие. Днес обаче ще трябва да обърнете повече внимание на себе си и своя живот.

Скорпион
Скуката през целия ден съсипва настроението ви и убива всякакъв ентусиазъм, който сте имали у себе си през сутрешните часове на деня. Неделята ще отмине без никакви особено интересни събития.

Стрелец
Спотайвате се в ъгъла, за да не се обърне никой към вас. Не искате да се забърквате в неприятности и затова се стремите да избягате от погледа на околните. Мисията ви ще бъде успешна.

Козирог
Вниманието ви днес е съсредоточено изцяло върху лични проблеми. Ще успеете да ги разрешите, стига да подходите разумно към ситуацията и не вложите силни емоции.

Водолей
Само отбран кръг от хора ще има привилегията да стане свидетел на нещо изключително днес. Вие ще бъдете сред тях. Запечатайте момента в сърцето и ума си, защото подобно преживяване няма да се повтори скоро.

Риби
Половинката ви разваля хармонията в отношенията ви през целия ден. Има нещо, която я тревожи, но докато не го разкрие сама, няма как да се справите със ситуацията. Опитайте се да поговорите и да изчистите недоразуменията!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay