Дневен хороскоп за петък, 12 септември 2014

Какво ви вещаят звездите за последния работен ден от седмицата?

Дневен хороскоп за петък, 12 септември 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

Овен
Днес е подходящ ден да изследвате нови територии. Енергията, която ви е обзела днес, ви предначертава нови и вълнуващи пътища за развитие.

Телец
Днес може би е най-добрият ден за взимане на важни решения. По-убедени сте от всякога какво точно искате. Остава само да се потрудите, за да го вземете.

Близнаци
Днес заложете на повече действия, а не на приказки. Ще трябва да поемете по-голяма отговорност, но ще имате нужда от помощ. Ако колегите ви са петъчно настроени, постарайте се да ги мотивирате.

Рак
Игнорирайте нуждите на другите, поне докато не се погрижите за своите собствени. Въпреки че мислите това за "мисията невъзможна”, особено ако имате деца, рано или късно трябва да го направите.

Лъв
Чувствате се страхотно, но се държите адски безотговорно и отнесено. Това ще изнерви колегите и приятелите ви, така че по-добре запазете доброто настроение само за себе си.

Дева
Решенията, които взимате днес, ви карат да изглеждате глупави в очите на околните. Премислете всичко до най-малката подробност, за да избегнете смехотворни ситуации.

Везни
Вътрешният ви глас ви казва да направите нещо важно, така че по-добре не се дърпайте. Макар да ви изглежда незначително, то ще ви донесе удовлетворение на по-късен етап.

Скорпион
Изключително важно за днешния петъчен ден е да разграничавате интуицията от желанията си. Чувствате се спокойни и отпочинали.

Стрелец
Предстоящият уикенд ви кара буквално да сияете, тъй като имате чудесни планове. Усмивката и щастието, които струят от вас, действа ободряващо и на други хора.

Козирог
Необходимо е да разредите програмата си днес. Прегледайте задълженията си и вижте от какво може да се освободите.

Водолей
Социалните ви контакти са в стихията си днес, така че се убедете, че ще им обърнете достатъчно внимание. Нови запознанства могат да се окажат от решаващо значение за бъдещето ви.

Риби
Трудно е да убедите хората в правотата си. Това важи с пълна сила за по-старшите от вас. Все пак, постарайте се да не се вълнувате толкова от мнението на околните.

 
1 3
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay