Дневен хороскоп за петък, 2 октомври 2015

Разберете какво предстои в последния работен ден от седмицата

Дневен хороскоп за петък, 2 октомври 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Времето ви притиска, а задачите сякаш стават все повече и повече. Седнете, успокойте се и си поемете дълбоко въздух. Стресът няма да ви помогне, а паниката не е добър съветник. Помолете за помощ, колегите ви няма да откажат.

Телец
Обичате да играете на сигурно, но днес ще се наложи да поемете риск в личния си живот. Винаги сте премисляли добре решенията си, но сега е моментът за драстични промени и нови приключения. Бъдете смели!

Близнаци
Днес не ви е ден, не ви се работи и правите всичко с огромни усилия. Нямате търпение да се приберете вкъщи и да се отдадете на заслужена почивка. Не изпреварвайте събитията, почивката ще дойде, но първо трябва да свършите задачите си.

Рак
Не всичко е такова, каквото изглежда, и днес трябва да бъдете наясно с това. Някой ще се опита да ви заблуди, но вие ще прозрете плановете му и ще разберете що за стока е този човек. Преживяването ще ви направи по-силни.

Лъв
Инатът няма да помогне днес, бъдете по-отстъпчиви и не дразнете околните излишно, за да не попаднете в някоя неприятна кавга. Ваш приятел ще ви потърси за съвет. Обърнете му внимание и поговорете с него.

Дева
Обичате живота и всичките му малки радости, а днес ще получите много поводи за усмивки. Чувствате се обичани и ви личи. Не се срамувайте и покажете чувствата си на хората, които го заслужават - те ще го оценят.

Везни
Преминавате през емоционален период и не сте сигурни какво точно искате. Мислите в главата ви се лутат постоянно и ви объркват. Споделете тревогите си с някого и опитайте да решите поне част от наболелите проблеми.

Скорпион
Обзела ви е необяснима еуфория и се чувствате много добре. Заразете с настроението си и хората около себе си и денят ви ще стане още по-хубав. Вечерта ще бъде приятна и изпълнена с любовни трепети, които не сте очаквали.

Стрелец
Мразите да ви лъжат, а днес имате чувството, че всички правят именно това. Не се измъчвайте прекалено много с мисли. По-добре останете за малко насаме със себе си и опитайте да се успокоите.

Козирог
Късметът ще бъде на ваша страна и работата ще ви върви много леко. Денят ще премине неусетно, а вечерта ще бъде паметна. Очаква ви приятна изненада от любим човек, която ще стопли сърцето ви.

Водолей
Не можете да спрете да мислите за един определен човек или проблем. Нещо не ви дава покой и постоянно сте на тръни. Признайте пред себе си какво ви тревожи или вълнува. Няма кой да ви помогне, разчитайте само на себе си.

Риби
Инатът ви може да изглежда като високомерие за определени хора. Не се учудвайте, ако получите някоя и друга забележка. Не приемайте нещата твърде лично, хората просто не ви разбират. Прекарайте вечерта с любими хора и не мислете за нищо.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay