Дневен хороскоп за петък, 22 август 2014

Вижте какво ви очаква в последния работен ден от седмицата

Дневен хороскоп за петък, 22 август 2014

Петък е, а хубавото на този ден е, че след него идва уикендът. Бъдете подготвени за всичко, което ще ви донесе последният работен ден от седмицата, като надникнете в дневния ни хороскоп. А ако искате да следите редовно какво да очаквате през абсолютно всеки ден, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Не се притеснявайте - днес ще бъдете изключително продуктивни! Ще успеете да приключите с всички задачи, които сте си поставили. Космическата енергия ви дава сили да свършите всичко, което не сте успели да направите през вчерашния ден. 

Телец
Изпълнени сте с енергия, която ви стимулира през целия ден. Занимавайте се със спорт и всякаква физическа активност. Намирате се в период от живота си, в който трябва да се направят промени. Помислете над това, за да пожънете успехи в бъдеще. 

Близнаци
Ако определен проект или задача в работата ви се струва труден за изпълнение, не се отказвайте! Просто положете по-големи усилия и нещата ще се получат по възможно най-добрия начин. Денят е подходящ за бизнес срещи. Комуникативните ви умения са отлични. Възползвайте се.

Рак
През целия ден ще бъдете в много добро настроение, а това не ви се е случвало от дълго време. Забавлявайте се и се отпуснете да бъдете себе си поне за 24 часа. Не се натоварвайте и ако имате важни решение за взимане, просто се отдайте на шестото си чувство. 

Лъв
Ако има нещо, което желаете силно, просто си го вземете. Днес е денят. Не си позволявайте да се чувствате потиснати и неудовлетворени. Направете всичко, с което искате да се захванете от дълго време, но все не намирате куража да го направите.

Дева
Изправени сте пред предизвикателство, което ви създава известни трудности. Всичко, от което се нуждаете, за да се справите с него, е силна воля. С нея можете да победите всяко препятствие, което се изпречи на пътя ви.

Везни
Нуждаете се от преживявания, които да ви измъкнат от сивото ежедневие, в което сте потънали напоследък. Всяка дейност, която би ви заредила с висока доза адреналин, е добре дошла. Отпуснете се и просто се оставете на течението да ви води.

Скорпион
Всяко усилие, което направите през днешния ден, ви осигурява една крачка към заветната цел. Помислете за всичко, за което трябва да се погрижите. Когато установите ред и подредите приоритетите си, ще получите спокойствието, за което жадувате. 

Стрелец
Днешният петък е особено тежък в емоционално отношение. Да бъдете добри с хората е част от вас. Когато обаче те се възползват от добрината ви, нещата "придобиват съвсем друго измерение".

Козирог
Днес е добър ден за вас да опитате нещо, което не се е получило при първия опит. Грешките са част от живота. Колкото по-скоро го научите, толкова по-добре за вас. 

Водолей
Способността ви да се справяте със сериозни проблеми е много силна днес. Опитай се да разгледате проблемите си от различна гледна точка. Това ще ви помогне да решите какво искате. 

Риби
Днес ще можете да се справите с всичко, което не сте успели да свършите вчера. Нещата ще се получават бавно, но пък ефективно. Ако искате да се почувствате добре, просто си осигурете време за разходка и почивка.

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay