Дневен хороскоп за сряда, 09 август 2017 г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за сряда, 09 август 2017 г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

След като сте стигнали до днешния ден, искате почивка, защото вече просто нямате сили за нищо. Много скоро ще се изморите да бездействате и ще искате да се върнете към обичайните си задължения, но днес просто трябва да си починете.

Телец

Днешният ден е много подходящ да бъдете изключително предпазливи. Хората са навсякъде и са готови да опитат всичко, за да успеят и да привлекат вниманието върху себе си. Бъдете внимателни, защото може някой да ви подведе.

Близнаци

Бъдете по-наблюдателни от обикновено, не се знае от къде може да изскочи истината. Потърсете човек, който вижда света по различен начин, ще се допълвате страхотно и ще бъдете перфектен екип във всяко начинание.

Рак

Ако ви е трудно да се справите с деца или колеги, опитайте да бъдете по-спокойни и уравновесени и подходете към тях с добро. Ако се карате, няма да постигнете нищо хубаво. Може да е трудно да задържите емоциите си, но опитайте.

Лъв

Прекарайте днешния ден с вашата романтична половинка или с много близък човек. Важно е да се чувствате комфортно и в свои води. Ще почувствате голямо облекчение от напрежението, което е около вас напоследък.

Дева

Всякакви луди идеи ви идват на ум днес. Поне една от тях обаче ще се окаже по-разумна, отколкото изглежда на пръв поглед. Не ги пренебрегвайте веднага, колкото и странни да ви се струват. Може да постигнете велики неща.

Везни

Не забравяйте да се забавлявате днес. Напоследък сте затрупани от много работа и нова информация и сериозно се нуждаете от почивка и забавления. Днес ще откриете нови начини да се радвате на живота.

Скорпион

Днес ще се чувствате най-добре вкъщи, без да правите нищо, просто да релаксирате, но светът се нуждае от вас. Излезте, открийте го и го завладейте. Време е да преосмислите нещата, които ви доставят удоволствие.

Стрелец

Представете се на някой непознат днес. Обикновено сте малко резервирани, но днес е страхотен ден да станете по-отворени към света и да станете по- комуникативни. Може да срещнете нова любов.

Козирог

Споделете своите виждания с приятелите и семейството си. Те може и да не го разберат веднага, но вие сте длъжни да опитате да им представите своята гледна точка за света. Поддържайте оптимизма си.

Водолей

Днес ще бъдете супер развълнувани от всичко, което е страхотно, защото означава, че денят ви ще бъде изпълнен с усмивки и положителни емоции. Най-добре е да не знаете какво предстои, за да продължите да се вълнувате.

Риби

Вашият интелект е възбуден днес. И не сте единствените в това състояние. Постарайте се да намерите в какво да вложите цялата тази умствена енергия, защото резултатът ще бъде повече от страхотен.

1 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay