Дневен хороскоп за сряда, 30 септември 2015

Какво ви предстои през последния септемврийски ден за тази година?

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще бъде особено необходимо да се съсредоточите върху работните си задължения и да не позволявате на нищо странично да отвлича вниманието ви. В противен случай рискувате да направите грешка, която може да ви коства комфорта, който имате в момента в службата.

Телец
През целия ден функционирате на границите на възможностите си. Чувствате се толкова изморени и отпаднали, че не можете да свършите почти никаква работа. Това се дължи на влошеното ви здравословно състояние и постоянното напрежение, на което сте подложени. Опитайте се да намерите време за почивка.

Близнаци
Опитвате се да промените света, но влагате прекалено много надежди в кауза, която е обречена на провал, ако действате самостоятелно. Средата, в която живеете, може да бъде променена с всеобщи усилия. Активизирайте хората около себе си с добрия пример, който им давате.

Рак
Притеснението ви изяжда отвътре. Дори и да сте максимално добре подготвени за важната задача, която ви предстои да изпълните, е напълно вероятно да се провалите, защото не вярвате в себе си. Трябва да си изградите система, която с времето да ви убеди във възможностите ви.

Лъв
Дребнаво спречкване с половинката ще изнерви и двама ви днес. Това, което успява да ви подразни, е груба шега, която човекът до вас си позволява да направи по ваш адрес. Кажете му открито защо сте ядосани, за да можете да изчистите недоразумението.

Дева
Справяте се успешно с работните си задачи за деня, но в личен план имате проблем, с който не можете да се справите. Сякаш с едното компенсирате за другото. Отделете вечерта за измисляне на план за разрешаване на тежката ситуация, в която се намирате.

Везни
Очертава се денят да бъде приятен, но вечерта ще ви донесе неприятна изненада, която ще развали добрите ви впечатления относно човек, който все още не познавате достатъчно добре. След тази случка е възможно да изгубите всякакво желание да разберете нещо повече за него.

Скорпион
Целите се към звездите и въпреки че още сте много далеч от осъществяването на целта си, не трябва да се отказвате. Никоя мечта не е прекалено голяма и в никакъв случай невъзможна - с огромни усилия и много желание всяка идея може да стане реалност под една или друга форма.

Стрелец
Отново сте сами със себе си. Напоследък ежедневието ви е изпълнено с присъствието на много хора, но днес се връщате към усамотението и тишината, които така обичате. Това е моментът, в който ще осъзнаете кое от двете реално предпочитате - избраната самота или шумните компании и социалните контакти.

Козирог
Днес ще ви се наложи да прекъснете любимото си занимание заради услуга, която сте обещали да направите, но за която сте забравили. Никога не се отмятайте от обещанията, които сте дали. Това ще ви превърне в човек, на когото не може да се разчита.

Водолей
Не е особено разумно да се впускате в приключения, които изискват физическата ви подготовка, защото вашата не е особено добра. Преценете възможностите си, преди да предприемете някое високоадреналиново преживяване.

Риби
Опитвате се да се доберете до информация, която не ви засяга пряко, но е важна за ваш близък приятел. Най-добре не се намесвайте в чуждите взаимоотношения - това може да доведе до спор с близки хора.   

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay