Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври 2015

Какво ви очаква през последните дни от месец септември и първите от октомври?

Седмичен хороскоп за 28 септември - 4 октомври 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Седмицата ще започне успешно, но до нейния край късметът малко по малко ще започне да ви изневерява. Появяват се пречки както на работното място, така и у дома, които ще се опитат да ви спрат при изпълнението на една или друга задача. Ще успеете да ги преборите само ако не въвличате никой друг в разрешаването на проблемите.

Телец
Възможно е през идните дни да се скарате с близък човек. Кавгата ще бъде породена от иначе незначително обстоятелство, което в друг случай не би се отразило по никакъв начин върху отношенията ви. Напрежението, на което сте подложени, обаче, ви прави силно раздразнителни и избухвате много лесно и бързо.

Близнаци
Търпите ред обиди, които ви нанася човек, когото много обичате. Напълно вероятно е той да няма никаква представа за това колко много ви наранява. Затова поговорете открито с него и му признайте как се чувствате. Само така ще се измъкнете от този капан.

Рак
В рамките на настоящата седмица ще научите новина, която ще ви постави в неудобно положение. Заставате на кръстопът - точно между интересите на няколко коренно различни по характер души. Трябва да решите как да постъпите в тази ситуация, защото и вие, и те, сте застинали на едно място. Помислете добре, защото решението ви ще се отрази върху всеки един от вас.

Лъв
Не сте прави да казвате на хората как да живеят живота си. Докато не заживеете в техните обувки, няма как да разберете през какво точно преминават и какво ги е накарало да вземат решенията, които са ги довели дотук. Давайте съвети, но не налагайте мнението си.

Дева
Разбирате се страхотно с хората и много рядко може да се случи да не харесате някого. Вие обичате социалните контакти, но през следващите дни ще срещнете човек, който открито ще признае, че не ви харесва. Това ще ви накара да прекратите всякакъв контакт с него и да го поставите в краткия списък на хората, които не искате да виждате.

Везни
На работното място ще се изправите пред редица изпитания през тази седмица. Всеки ден ви сблъсква с ново предизвикателство, което се налага да изтърпите сами. Фокусирайте се върху разрешаването на проблемите, а не ги заобикаляйте.

Скорпион
Твърдите, че нищо не е способно да развали настроението ви, но това съвсем не е така. Дълбоко в себе си знаете, че съществува един човек, от когото пряко зависи вашето щастие. До края на седмицата това ще стане ясно не само на най-близките ви хора, но и на всички наоколо.

Стрелец
Радвате се на нова придобивка, която сте си осигурили с много труд. Щастливи сте, защото виждате, че положените усилия и усърдната работа най-накрая дават резултат. Насладете се на момента - сами сте стигнали дотук!

Козирог
Самочувствието ви напоследък не е никак високо, а това не е присъщо за вас. Помислете добре на какво се дължи това и непременно вземете мерки, за да го промените. Вие сте силна личност, която върви с гордо вдигната глава. Не позволявайте на нищо и никого да променя това!

Водолей
Чувствителността ви в края на седмицата е силно завишена. Всяко едно събитие, дори и да не е особено емоционално, поражда във вас чувства, които залягат дълбоко в душата ви. Свръхемоционални сте и това ще попречи на трезвата ви преценка за действителността, а освен това ще се отрази на важните решения, които имате да вземате.

Риби
Само усмивка не е достатъчна, за да се почувствате добре. Но поне е някакво начало. През цялата седмица се чувствате зле, а причината за това може да бъде избегната. Трябва да се научите да не позволявате на обстоятелствата, които не зависят от вас, да развалят дните и настроението ви.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay