Дневен хороскоп за събота, 11 октомври 2014

Какви планове кроят звездите за първия почивен ден от седмицата

Дневен хороскоп за събота, 11 октомври 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite във Facebook!

Овен

Почивните дни за вас не започват обещаващо - задава се скандал с човек, който до скоро сте мислили за особено близък. Затова по-добре прекарайте съботния ден на спокойствие вкъщи и преосмислете добре отношенията си с околните.

Телец
Постарайте се през днешния ден да прекарате възможно най-много пълноценно време в компанията на близките си. Напрегнати сте и имате нужда именно от малко спокойствие и домашен уют.

Близнаци
Днес е чудесен ден да се посветите изцяло на любимия човек. Изчистете мислите си от всичко ненужно и се отдайте напълно на щастливите моменти. Вечерта планирайте романтична вечеря.

Рак
Въздържайте се от излишни спорове, защото в крайна сметка ще се окажете в неизгодна позиция. Контролирайте емоционалните си изблици и се постарайте да се държите малко по-добре с близките си, защото в противен случай съвсем скоро ще назрее скандал.

Лъв
Посветете съботния ден на активна почивка и избягвайте каквото и да е физическо или психическо натоварване. Отдайте се на любими релаксиращи занимания, например книга в леглото или филми на дивана.

Дева
Звездите съветват днес особено много да внимавате с изказванията си. Бъдете максимално толерантни към хората около себе си, защото в противен случай няма как да очаквате те да бъдат добре настроени към вас.

Везни
Отдайте се на заслужена почивка. Вечерта излезте в компанията на приятели, поканете гости или посетете интересно за вас събитие. 

Скорпион
Днес всичко ще се подреди по първоначалния ви план, стига да сдържате емоциите, които бушуват във вас. Не е нужно винаги да задълбавате във всичко, което се случва около вас. Понякога е по-добре човек просто да се остави на течението.

Стрелец
Предстои ви ново начало и то определено няма да бъде лесно. Това обаче далеч не означава, че е неизпълнимо. Вложете максимума от себе си и не забравяйте от време на време да се допитвате и до интуицията си. Добрите резултати няма да закъснеят.

Козирог
Посветете съботния ден на отдавна планирано пътуване. Използвайте времето, за да презаредите с нови сили, за да бъдете в пълна бойна готовност за предизвикателствата, които идната седмица ви е подготвила.

Водолей
Отделете си време, за да се заемете с отдавна планирана, но и постоянно отлагана задача - именно днес е дошло времето да я отметнете. Вечерта прекарайте в спокойна домашна обстановка.

Риби
Посветете днешния ден на себе си - отдайте се на любимо занимание, отидете на шопинг или пък се вижте с любими за вас хора. 

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay