Дневен хороскоп за събота, 12 юли 2014

Почивен ден, какво повече

Дневен хороскоп за събота, 12 юли 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook

Овен 
Много лесно е за вас да зарежете кариерата си заради малките трудности в семейството. Карайте го по-спокойно и нещата ще се наредят, но не забравяйте амбициите си. 

Телец
Можете само да стоите и да наблюдавате как плановете ви се развиват, както обикновено. Всъщност ще разберете, че всичко е точно на мястото си и се чувствате свободни и щастливи заради това. 

Близнаци
Ако обръщате единствено внимание на това, което се намира на повърхността, може да изпуснете истинското послание. Добро време е за вас да погледнете между редовете и да разберете какво следва. 

Рак
Вашата необикновена личност не се чувства добре от това, което усещате днес. Може би ще последва стрес или дискомфорт. Опитайте се да не правите бизнес, защото няма да ви върви. 

Лъв
С вас се случват много повече неща, отколкото хората виждат. Имате проблеми, но продължете, въпреки изненадите на съдбата, и ще постигнете успехи. 

Дева
Днешната отплата идва бързо и очаквано. Работите много и заслужавате похвала. Уверете се, че всички получават заслужения си дял. 

Везни
Някой ви притеснява днес. Трябва да му се противопоставите и да се справите с проблемите. Опитайте се да не се притеснявате за тях. Всичко ще се оправи. 

Скорпион
Самоконтролът идва много лесно днес, но ще бъде трудно за вас да прикриете очевидното привличане. Уверете се, че се държите възпитано с хората, защото не знаете кога ще зависите от тях. 

Стрелец
Много по-фокусирани сте върху парите от обикновено. Ще бъдете способни да възстановите духовната си енергия. Можете да постигнете всичко. 

Козирог
Работите прекалено много и хората го забелязват. Накрая това може да сбъдне желанието ви и да получите повишение. Нещата ще придобият повече смисъл в края на деня.  

Водолей
Може да намерите себе си малко отпуснати. Но такова е времето, в което сте попаднали. Просто е много трудно да държите себе си фокусирани на работа.

Риби
Животът изглежда малко по-лесен днес. Може да откриете чрез малките неща, че всичко става по вашия начин. Плановете ви ще се превърнат в реалност. 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay