Дневен хороскоп за събота, 2 август 2014

Какво ви очаква през почивния ден?

Дневен хороскоп за събота, 2 август 2014

За да следите своя дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във Facebook! А сега разберете какво ще ви донесе днешният ден, ако сте зодия...

Овен
Денят ще бъде спокоен и приятен. Ще се отърсите от напрежението, натрупано през изминалата седмица. Тази събота ще имате възможност да възстановите душевния си баланс.

Телец
Ако сте сред по-енергичните представители на тази зодия, днес ще се почувствате готови за приключения. Добрата новина е, че ще имате време да реализирате целия си план. В случай че обичате почивките повече от движението обаче, ще ви бъде доста скучно.

Близнаци
Имайте предвид, че днес ще ви потърси стар приятел и ще ви помоли за услуга. Не му отказвайте, защото и за вас ще бъде добре да се почувствате полезни. А и по този начин ще възобновите отношенията си с него.

Рак
Почивният ден за вас наистина ще бъде такъв! Ще се посветите на приятни мигове с партньора си, а дори да сте необвързани, ще срещнете нова тръпка. Ще се чувствате изключително привлекателни през целия ден, защото околните постоянно ще ви обръщат внимание и ще ви правят комплименти.

Лъв
Няма две мнения по въпроса - крайно време е да дадете шанс на идеите си. Днес обмислете добре всички възможни сценарии, за да може от другата седмица да действате по плана си.

Дева
Спокойствието ви ще бъде нарушено от желанията на околните. Всеки ще ви моли за нещо, но днес няма да ви е до това. С риск да обидите някого, останете насаме със себе си. В противен случай рискувате да възобновите стар конфликт и да имате пререкания с най-близките си.

Везни
През изминалата седмица сте се чувствали свежи и изпълнени с енергия, но днес няма да е така. Отдайте се на приятни занимания, защото няма да имате сили за нищо сериозно. Дори да имате някакви ангажименти в програмата си, ги отложете, ако е възможно.

Скорпион
Финансовото ви състояние ще се подобри осезаемо. Не само, че ще погасите дълговете си, а и ще бъдете независими в това отношение. Настроението ви също ще бъде по-добре, защото няма да се чувствате притиснати от обстоятелствата.

Стрелец
Ще имате страшно много възможности за забавление днес. Забравете своето пасивно отношение към живота и се насладете на приятните емоции. Ако пък успеете да убедите най-близкия си човек да се присъедини към вас, ще се чувствате щастливи дълго време.

Козирог
Наскоро сте се запознали с някого, когото не можете да си избиете от главата. Днес ще имате сгоден случай да му разкриете чувствата си, но не бъдете твърде настоятелни, защото ще го отблъснете. Нали знаете, че е по-интересно да има първоначален флирт, отколкото всичко да се казва в прав текст!

Водолей
Искате да постигнете успех в работата си и не спирате да мислите за това. Днес обаче е ден за размисъл - дали сте тръгнали в правилната посока? И дали няма да се наложи да платите твърде висока цена, за да постигнете целите си? Помислете добре, защото втори шанс няма да имате.

Риби
Личният ви живот е в доста интересен период. Бурята идва тъкмо след затишието - признайте си, че през последните месеци ви беше доста скучно, но не и сега! Каквото и да става, в никакъв случай не променяйте себе си, за да се харесате на някого. Ако се налага да го правите, той просто не е за вас.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay