Дневен хороскоп за събота, 22 август 2015

Какво ще ви се случи през почивния ден?

Дневен хороскоп за събота, 22 август 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Фокусирали сте се единствено върху негативното в живота си и това ви пречи да видите добрите неща, които ви се случват. Какво остава за това да ги оцените подобаващо и да бъдете благодарни за тях?

Телец
Получавате наготово придобивки, които не сте спечелили с труда си. Те са дар от човек, когото не познавате достатъчно добре. Има нещо странно в поведението му. Бъдете нащрек!

Близнаци
Почивният ден за вас ще бъде изненадващо вълнуващ. Нямате никакви конкретни планове, но едно непланирано събитие ще ви осигури емоции, които няма да искате да ви напускат.

Рак
Арогантното ви поведение ще ви спечели много неприятели през днешния ден. Държите се много по-различно от обикновено и успявате да провокирате враждебно отношение у околните. Обяснете си защо го правите.

Лъв
Човек оценява какво има едва когато го загуби! Изтъркана, но абсолютно вярна сентенция, която ще важи за вас от тук нататък. Няма какво да направите, за да си върнете изгубеното. Поучете се от грешката си.

Дева
Гледката на човека, когото обичате, щастливо обвързан с друг, ви наранява, но трябва да свикнете с нея. Започнете да мислите за себе си, за да може чуждото щастие да престане да ви наранява.

Везни
Няма човек, който да е по-добър от другиго. Има хора, които имат повече опит и умения. За да достигнете онези, които са по-напред от вас, трябва да положите много усилия и всеки ден да работите за самоусъвършенстването си.

Скорпион
Давате всичко от себе си за постигането на цел, която може би не си заслужава усилията. Преценете какво ще ви донесе нейното осъществяване и ако то по никакъв начин не променя живота ви към по-добро, се откажете навреме.

Стрелец
Имате нужда от закрила, която можете да получите само от най-доверен човек. Ако той няма възможност да ви я осигури в момента, не се доверявайте на никой друг! Разчитайте на себе си.

Козирог
Сърдите се на приятел, който прави всичко възможно да се сдобрите. Причината за обидата ви не е особено съществена, така че най-добре спрете с капризите и оправете отношенията с другаря си.

Водолей
Хвърляте се с главата напред в начинание, което не сте сигурни дали ще бъде успешно. Няма нищо лошо в това да поемате рискове, но е добре те да бъдат премерени.

Риби
Днес ще засвидетелстват обичта си към вас по начин, който не се практикува всеки ден. Това ще ви направи много щастливи и ще ви увери в истинските намерения на човека до вас.

3 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay