Дневен хороскоп за събота, 28 март 2015

Пожелаваме приятен почивен ден на всички!

Дневен хороскоп за събота, 28 март 2015

Овен 
Чудите се как да уплътните времето си днес. Съветът на звездите е да си дадете почивка от планове и списъци със задачи и просто да се пуснете по течението, наречено "живот".

Телец 
Колкото и да не ви се вярва, съдбата ви е подготвила прекрасна изненада. Опитайте се да не се притеснявате за бъдещето и всичко ще се подреди перфектно.

Близнаци 
Усещате силно вълнение от предстоящия ден. Каквото и да включва планът ви, ще го постигнете. 

Рак 
Недейте да смятате, че всичко трябва да се случи в момента, в който си го помислите. Понякога съдбата има други планове за вас. Днес ще трябва да се съобразявате с нейните прищевки. 

Лъв 
Изпитвате изключителна досада от нещата, които ви предстои да свършите днес. Не бягайте от отговорност, а по-бързо приключете със задачите си, за да се насладите на почивния ден! 

Дева 
Трябва да вземете важно решение. Животът ви може да се промени, но сигурни ли сте, че рутината ви е омръзнала? Някои хора се чувстват комфортно в нея, затова преценете добре ситуацията преди да действате.

Везни 
Трудно е да се прецени дали случващото се в момента е за добро, или не. Оставете нещата в техния нормален ход и просто се адаптирайте.

Скорпион 
Иска ви се да започнете нова любовна авантюра, но не знаете дали си заслужава да прекратите настоящата си връзка. Помислете добре преди да вземете решение!

Стрелец 
Трудно е да се ориентирате в ситуацията - необходимо е да вземете важно решение, и то много скоро! Днес ще е ден за размисъл.

Козирог 
Каквото и да решите, звездите ви подкрепят безрезервно. Давайте смело напред и вярвайте в себе си!

Водолей 
Необходимо е да се концентрирате върху своите проблеми. Недейте да се притеснявате за околните, защото в момента най-важни сте вие! 

Риби 
Предстоят ви незабравими мигове - този ден ще е наистина прекрасен! Колкото до финансовото ви положение - не се притеснявайте, всичко ще бъде наред.

7 1
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay