Дневен хороскоп за четвъртък, 15 май 2014

Какво ви очаква в днешния сънлив четвъртък?

Дневен хороскоп за четвъртък, 15 май 2014

Дори денят ви да е започнал зле, има надежда нещата да се оправят! Вижте какво са отредили звездите за вашата зодия днес, 15 май 2014 година.

Овен
Вашата енергия на привличане прави деня ви вълнуващ. Затова излезте и направете нещо диво. Дори да се чувствате не на място и странно, пак ще си прекарате чудесно.

Телец
Трябва да обогатите социалния си живот поне малко днес, не е толкова трудно. Имате точната енергия да срещате хората, да общувате и да разбирате тяхната гледна точка. Споделянето е грижа.

Близнаци
Вашият партньор е в превъзходен синхрон с вас. Трябва да откриете как да си сътрудничите, за да изпълните задачите си перфектно днес.

Рак
Опитайте да се погрижите за себе си днес, дори и ако имате и други неща за правене. Трябва да сте в най-добрата си форма, защото ви очакват тежки битки, а това може да стане само ако се погрижите за нуждите си.

Лъв
Нямате време за бърборене днес, защото имате много задачи за изпълнение, за да прахосвате времето си. Излезте и направете, нещо героично.

Дева
Трябва да се притиснете до края, за да излезете извън обърканата ситуация. По-добре да се доверите на интуицията си.

Везни
Трябва да се принудите да влезете в странна ситуация днес- една от тези които обикновено отбягвате. По-късно ще ви стане ясно защо вашето присъствие е толкова важно там, но сега се доверете на инстинктите си.

Скорпион
Някой ще ви подшушне, за рамите на проблемите които са ви обградили и това ще ви накара да разберете, че сте мислили по съвсем грешен начин, може би с месеци или години. Сега е времето за промяна.

Стрелец
Настроението ви е много лигаво и ще откриете, че сте в идеално състояние за множество социални сбирки. Може да откриете дори любовта на живота си.

Козирог
Разстроени сте за нещо дребно, но смислено за вас в идеологически смисъл, затова направете всичко, за да разберете хората около вас.

Водолей
Нов колега или приятел ще ви покаже нещо ново и готино днес, затова бъдете отворени за промяна. Това обикновено не е проблем за вас. Но този път ще бъде нещо изненадващо.

Риби
Вашата уста ще бъде най-големият ви враг днес. Тайните просто не са в безопасност с вас. По-добре да се успокоите и да избягвате хората за известно време.

За да следите вашия дневен хороскоп, станете част от Jenite.bg във фейсбук!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



1
Не е посочен 15.05.2014|15:10
Не знам доколко е вярна зодията ми, но определено сте познали, че днешният четвъртък е особено сънлив, така и не можах да се разсъня цял ден:)
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay