Дневен хороскоп за четвъртък, 16 март 2017г.

Какво Ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 16 март 2017г.

Можете да следите дневния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Днес всичко ви се струва много странно, а и вашето поведение не е по-малко странно. Ако имате някакви публични изяви, по-добре ги отменете. Прекарайте деня вкъщи, заобиколени само от най-близките хора.

Телец

Вашият партньор, без значение дали е романтичен, бизнес или друг вид партньор, има нужда от цялото ви внимание. Изключително важно е да приемете проблема на сериозно.

Близнаци

Днес вашият ангажимент към другите хора- приятели, семейство и т.н. е по-строг от всякога и ще се наложи да направите голяма услуга. Вие сте от този тип хора, които дават всичко за близките си.

Рак

Днес трябва да вземете много важно решение и имате нужда от съвет, но вашите близки мислят, че проблемът ви не е сериозен. Постарайте се да ги убедите в обратното.

Лъв

Нещата стават странни под повърхността и вероятно няма да сте в състояние да ги разберте, ако не направите нещо съвсем скоро. Моментът е подходящ да поискате отговори на някои въпроси.

Дева

Помислете какво се случва с половинката ви или с друг близък човек. Имате някои предположения, но трябва да ги предразположите да ви споделят какво се случва.

Везни

Каквото и да правите днес, трябва да давате всичко от себе си. Ако искате да постигнете успех, трябва да вложите цялата си енергия и всичко, което имате. Рискувайте, няма да съжалявате.

Скорпион

Трябва да забавите темпото малко. Нито вие се чувствате добре, нито хората около вас. Вие можете много лесно да се приспособявате, така че направете промяна, не е страшно.

Стрелец

Днес сънищата ви са много по-привлекателни от реалността, но не се притеснявайте, има и такива дни. Просто се откъснете от всичко и всички и вярвайте, че утре ще бъде по-добре.

Козирог

От прекалено много време ви се трупат всякакви неща и вече е време да се отървете от тях. Поговорете с някой близък, на когото имате доверие, за да споделите всичко, което ви тормози.

Водолей

Вашата работа е по-важна от всякога за вас. Борите се за различни неща, свързани с нея, но това ви коства прекалено много нерви и емоции. Намерете си някакво друго занимание днес.

Риби

Днес сте в страхотно настроение, но не сте в състояние да забелязвате малките детайли. Отложете работа, която включва дати, цифри и други подобни данни. Занимавайте се с по-приятни неща днес.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay