Дневен хороскоп за четвъртък, 26 ноември 2015

Какъв ще бъде за вас днешният ден?

Дневен хороскоп за четвъртък, 26 ноември 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Днес ще успеете да осъществите всичко, с което се захванете, защото звездите са на ваша страна. Впуснете се в осъществяване на идеи, за които все не ви достига кураж - всичко ще мине идеално и ще се радвате на крайния резултат.

Телец
Често ви се случва да описвате ежедневието си като "твърде скучно”, но в същото време не правите нищо, за да го разнообразите. Днешният ден предлага куп възможности за необикновени преживявания, които не бива да пропускате.

Близнаци
Целият ден ще премине под знака на стреса, причинен от несвършващите задачи на работното място. За да се отърсите от напрежението, си осигурете спокойна вечер в компанията на най-близките си хора.

Рак
Очаква ви весел и стремителен ден. Продуктивността ви на работното място ще ви осигури отмятане на много задължения за минимално време. Възнаградете се за добре свършената работа, като си подарите приятна вечер с безброй глезотийки.

Лъв
Искате да свършите толкова много неща, а нямате време. Помолете приятел за помощ, защото не е посилно да се справите сами и то с всичко наведнъж. Но не се сърдете, ако не срещнете съдействие - каузите ви не могат да бъдат подкрепяни от всеки.

Дева
Мислите ви не са на мястото, на което се намира тялото ви. Притесненията ви за човек, който географски се намира твърде далеч от вас, запълват цялото ви съзнание. Предвид разстоянието, няма как да му помогнете, затова се опитайте да се успокоите.

Везни
Контролът ще се изплъзне от ръцете ви днес. Няма да бъдете способни да се справите със ситуация, която сте смятали, че е по силите ви. Това ще ви разгневи и ще ви накара да се съмнявате в способностите си. Една грешка не означава цялостен провал. Изправете се на крака и продължете напред.

Скорпион
В работата ви се налага да се отчитате пред човек, когото смятате за по-некомпетентен от себе си в сферата, в която работите. Това ви натоварва, но не можете да направите нищо, за да го промените. Опитайте се да изложите мотивите си пред началника си, за да знаете, че сте направили всичко възможно да промените нещата.

Стрелец
Днес ще станете случайни свидетели на събитие, което носи информация, която не е предназначена за вас. Наученото ви изправя на тръни, защото не знаете дали е редно да споделите новината със заинтересованите страни. Най-добре е да не се месите в чужди взаимоотношения.

Козирог
Отчаяните ви опити да се сближите с обекта на желанията си ще приключат днес. Само от вас зависи обаче, какъв ще бъде крайният резултат. Подходете внимателно в уникалната възможност, който ви попада, и недейте да се натрапвате.

Водолей
Устойчиви сте на всякакво влияние от страна на хора, чиито интереси не съвпадат с вашите. Това е похвално, но за сметка на това позволявате на близки до вашите мнения да затвърждават увереността ви в правотата ви. Може би трябва да се научите да зачитате всяка гледна точка, без да е нужно да я приемате.

Риби
Сутринта ще бъде много спокойна, но това ще бъде за сметка на следобеда. Той ще бъде много зает, като ще ви сблъска както с работни, така и с лични проблеми. Ще разрешите всяка дилема, ако се въоръжите с необходимата концентрация и спокойствие.

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay