Дневен хороскоп за четвъртък, 8 октомври 2015

Какво ви очаква днес?

Дневен хороскоп за четвъртък, 8 октомври 2015

Можете да следите своя дневен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен
Денят ще бъде напрегнат, но ползотворен и ще успеете да приключите с всичките си задачи, но това ще ви изтощи. В края на деня се нуждаете от качествена почивка. Прекарайте свободното си с най-близките си хора и ще се почувствате добре.

Телец
Днес не е времето да проявите пословичния си инат, защото ще изнервите хората около вас и може да се стигне до скандали. Бъдете по-отстъпчиви и мислете за чувствата на другите хора. Егоизмът няма да е във ваша полза.

Близнаци
Ще получите неочаквано предложение, което ще ви зарадва и мотивира. Вярвайте с себе си и ще успеете да постигнете всичко, което искате. Недейте да насилвате нещата твърде много, за да не объркате плановете си.

Рак
Не е лесно да се спори с вас, а днес ще давате много поводи за кавги. Трябва да бъдете по-мъдрите в случая и да не се ядосвате за незначителни неща. Вечерта ще бъде много приятна и ще изживеете красиви моменти.

Лъв
Не всичко е такова, каквото изглежда. Бъдете внимателни, защото не всички хора около вас са приятелски настроени и искат да ви помогнат. Разберете кои са истинските ви приятели и се отървете от токсичните връзки.

Дева
Денят е спокоен и се чувствате на мястото си. Радвайте се на тези обстоятелства, защото точно те ще ви заредят с положителна енергия за месеци напред. Зарадвайте любим човек и му покажете любовта си.

Везни
Денят е напрегнат и имате много ангажименти. Помолете някого за помощ, защото няма да успеете да се справите сами с всичко. Хубаво е, когато има някой, който да ви помогне и да бъде ваша опора.

Скорпион
Днес сте в лошо настроение, но това ще се промени много бързо, защото на хоризонта ще изникне нова и интересна любовна тръпка, която ще разтърси живота ви. Бъдете смели и се отдайте на тези чувства без да мислите много.

Стрелец
Поставени сте на изпитание и се страхувате, че може да не се справите. Впрегнете всичките си сили и ще успеете да излезете като победители от тази ситуация. Ще сте изнервени, но не си го изкарвайте на близките ви хора.

Козирог
На път сте да сбъднете своя съкровена мечта и се вълнувате изключително много. Всичко ще бъде наред, защото имате подкрепата на любимите ви хора. Откликнете им със същото и бъдете до тях независимо обстоятелствата.

Водолей
Днес късметът не е с вас и за това не бива да рискувате. Бъдете по-предпазливи и играйте на сигурно, за да не загубите. Любовният ви живот е доста объркан, но трябва да изясните всичко първо пред себе си, за да може да продължите напред.

Риби
Трябва да се погрижите за себе си и за емоционалното си състояние, защото напоследък всичко ви идва в повече и се чувствате изтощени психически. Споделете тревогите си с някого, за да ви олекне.

 
4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay