Как да забравиш незабравимия? Част- I

Как да забравиш незабравимия? Част- I

Как да забравиш незабравимия? Част- I

Той е влезнал под кожата ти, замъглил е съзнанието ти и упорито не иска да излезе от ума ти ... от години.

Спокойно!

Всяка жена има по един такъв "незабравим" мъж в живота си.

Следващите съвети ще ви помогнат да го оставите в миналото ... завинаги.

 

Прекъснете всякакъв контакт

 

Да, влизате в телефонния указател, отивате на името и триете! Въобще не се самозалъгвайте, че евентуално, може би, ще ви потрябва някой ден да му звъннете, за да ви помогне, понеже знаете, че той познава един човек, който пък ... бля, бля, бля... Триете!

 

Определението "контакт", скъпи дами, както се досещате не означава само телефонният му номер. Facebook – най-големият ви враг. Пасивното проследяване на живота му е абсолютно забранено. Знам, че е трудно, но последните изследвания ( на американски учени, разбира се) показват, че like-ването на post-ната от него песен или публикуваните му снимки от последната му екскурзия са си тъпо нещо. Това ви товари емоционално и сте като кораб във вода, но сами си пускате котва. Въобще няма значение и с кой е обвързан, женен ли е и тя руса или черна е, със сигурност е по-грозна от вас, така че е време да го "премахнете от приятелите си".

 

Никакви срещи. Всеки път, в който се изкушиш да го поканиш "само да пиете по кафенце" връщаш стрелките на часовника назад и удължаваш агонията си. После отново ще се чувстваш объркана и наранена и отново ... и отново.

 

Тук се появява проблем, ако с въпросната тръпка работите на едно място. Трябва да сте много силни и да си забраните да тормозите колегите си за информация относно неговата личност, както и да се въздържате от всякакви любовни намеци или пък злорадстване (знаете какво имам предвид).

 

Приятелски секс- Хайде няма нужда!

 

Уязвима и самотна, човешко е ..., но недейте. Признайте си, че сценарият " friends with benefits" не ви изнася и винаги ще сте тази, която иска повече. Странно е какви мазохистични наклонности имаме понякога жените. Постоянно обвиняваме мъжете, че ни дават празни обещания, че са ни излъгали и не са оправдали очакванията ни, а всъщност през цялото време се самозалъгваме.

 

Науката също говори красноречиво. При оргазъм (ако успее да ви го доставя, иначе защо ще го искате обратно) жената отделя хормона окситоцин, който предизвиква чувство на привързаност. Сексът с бившия ще ви кара да се чувствате свързани с него и объркани какво следва след него. Запомнете, че заслужавате да бъдете с някой, който иска да е с вас през цялото време, а не само когато сте гола.

 

Страдайте

 

Трябва да си пострадате, да си поплачете и най-важното да признаете пред себе си края. Само така ще успеете да превъзмогнете идеята, че сте обичали този човек, но той вече не е до вас. В противен случай винаги ще имате чувството за нещо неизживяно, незавършено и ще ви се искате да се върнете назад. Така ще сте в капана на " незабравимия" завинаги, дори и вече да сте открили нова любов. Много често хората отричат болката, впускат се в живота, купонясват, нарочно ангажират времето си, за да не мислят за проблема. Това е грешна тактика. Не потискайте болката! След 3 месеца ще осъзнаете, че не сте успели да го преодолеете и това ще ви съсипе още повече. Затова плачете, тъпчете се със сладолед и шоколад, опустошете магазините, отегчете от оплаквания приятелките си, гледайте до полуда романтични филми, но го преживейте, а след това се усмихнете на живота отново, за да ви се усмихне и той.

 

 

Следва продължение ...

2 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay