Любимите занимания на зодиите през зимата

Да видим кои са те

Любимите занимания на зодиите през зимата

Зимата наближава, но това не бива да ви отчайва. Има толкова много неща да се правят. А през зимата можете дори да срещнете вашата красива и нежно-снежна любов. Нищо не се знае, нали? Е, няма да ви учудим, ако ви каже, че и тук са намесени звездите и ще ви кажем кои са най-подходящите зимни срещи за вас.

 

Овен

Отидете на сноуборд. Подарете си снежно приключение. В кръвта ви е да експериментирате и повдигате адреналина си постоянно. Не спирайте да го правите и зимата. Ски, сноуборд или просто пързаляне по снега – забавлявайте се.

 

Телец

Няма нищо по-хубаво за вас през зимата от уюта на топлия дом, горещ шоколад, одеяло, камина,свещи, уют! Вие сте домошари и през зимните вечери вашето любимо занимание е да си стоите вкъщи и да се наслаждавате на спокойствието.

 

Близнаци

Вярвате или не миризмата на стари книги е особено привлекателна през този сезон от годината. Близнаците много обичат да пътуват, но през зимата са ограничени, затова пътват чрез книгите.

 

Рак

През зимата Раците не обичат да излизат много навън. Предпочитат да стоят вкъщи на топло. подобно на Телците, те жадуват за комфорт и уют.

 

Лъв

През зимата ледената пързалка ви зове. Вие сте динамични личности и няма шанс дори и през сезона, в които всички се крият в къщите си, да останете мирни. Покажете уменията сина ледената пързалка.

 

Дева

Излезте навън, когато е снежно и се отдайте на това да правите снежни човеци. Ще видите, че това не е дейност само за децата!

 

Везни

През зимата много подходящо за вас е да карате шейна. Вие също така много обичате да правите снимки, а зимата е богата на прелестни гледки.

 

Скорпион

Любимото ви занимание през студените зини нощи? Ами няма какво да крием! Най-любимото ви занимание през зимата е да правите горещ секс с партньора си. Та какво друго може да ви стопли повече?

 

Стрелец

Зимата не може да ви спре да обикаляте и да се разхождате по планините.

 

Козирог

Вие обожавате да сте сред снега и да правите снежни човеци.

 

Водолей

Време е за онези ваши любими зимни вечери край огъня, с чаша вино в  ръка, топло одеяло, интересна книга и много мечти в главата. Идилия!

 

Риби

Риболовът е едно от любимите занимания на Рибите, а ледът изобщо не им пречи. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

1 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay