Любовна астрология: Предимствата и недостатъците на всяка зодия (Първа част)

Вижте дали познавате добре човека до вас!

Любовна астрология: Предимствата и недостатъците на всяка зодия (Първа част)

Тъй като всяка зодия има свой уникален набор от характеристики и особености, определено ще ви бъде по-лесно да знаете какво да очаквате, когато се срещате с някого. Колкото повече информация от звездите имате, толкова по-лесно ще ви бъде да се справяте в напрегната ситуация. Кой знак ще ви накара да се смеете от сърце и кой няма да отговори никога съобщенията ви? Тук са плюсовете и минусите, с които трябва да се наясно за всяка зодия.

Овен

Плюсове: Овните са готови за всякакви приключения и са много забавни. Тяхната енергия е заразна и ако има химия между вас, определено ще се чувствате най-щастливите хора на света.

Недостатъци: Те могат да бъдат много сурови към себе си и имат склонност да се затварят в свой собствен свят, когато имат проблеми. Известни са с това, че не отговарят на съобщения и имейли.

Телец

Плюсове: Телците са много симпатични и ще ви накарат да се чувствате сигурни и защитени. Има добър усет към готварството и определено ще ви глезят с вкусни гозби.

Недостатъци: Без проблем понякога решават, че няма да правят абсолютно нищо. Ако сте човек, който не се справя добре с упорити хора, може да пожелаете да стоите настрана от телците. Тяхната упоритост е легендарна.

Близнаци

Плюсове: Никога няма да ви писне секса с близнак. Те са много интелигентни и бъбриви и винаги поставят чуждите нужди пред своите.

Недостатъци: Тъй като близнаците са толкова интелигентни, те могат неволно да ви накарат да се чувствате по-глупави от тях. Имат навика да премислят по сто пъти и да се разстройват, заради глупости.

Рак

Плюсове: Ракът ще ви изслушва и знайте, че можете да им се доверите за всичко. Няма проблем да му споделите всичките си тайни. Отдадени са и винаги спазват ангажиментите си.

Недостатъци: Страдат от промяна в настроенията. В един момент могат да са най-щастливите хора, а в следващия най-нещастните. Не може да им кажете къде бъркат, защото са ужасно отбранителни.

Лъв

Плюсове: Има толкова много фантастични неща за лъвовете. Тяхното чувство за хумор, способността им да правят вълнуващи и забавни неща и да те карат да се чувстваш най-уникалното същество на планетата. Най-хубавите спомени винаги са с лъвове.

Недостатъци: Лъвове не са известни със своята чувствителност по отношение на чувствата на другите хора. Когато имате проблем, лъва ще ви накара да си поемете отговорността и да не хленчите.

Дева

Плюсове: Девите могат да бъдат най-милите хора. Те са очарователни в начина, по който могат да бъдат сериозни и пораснали. Те са надеждни и може да се разчита на тях.

Недостатъци: Склонни са да бъдат прекалено чувствителни и да се съмняват във вашата искреност, когато се опитате да им помогнете.

Съвсем скоро очаквайте продължението във втората ни част!

Ако статията ви е харесала, станете част от Jenite.bg във Facebook!

10 5
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay