Месечен хороскоп за септември: Везни, Скорпион, Стрелец

Месечен хороскоп за септември: Везни, Скорпион, Стрелец

Началото на септември ще е малко трудно благодарение на ретрограден Меркурий  и ретрограден Сатурн... и ретроградна Венера. Но подготовката е сила и следователно четенето на вашия месечен хороскоп би трябвало да помогне. Преди да навлезем в подробностите, нека хвърлим общ поглед върху това, което предстои. 

На 4 септември Венера най-накрая излиза от ретроградния си период и отива директно в Лъв, позволявайки ви да вървите свободно след страстите си. Очаквайте нов прилив на ентусиазъм в областта на творчеството и любовта. Но в същия ден започва друга ретроградност. Този път е Юпитер в Телец. Не се стресирайте обаче, това няма да причини същия хаос като ретрограден Меркурий; вместо това просто предизвиква малко забавяне. Това е добър момент за размисъл и планиране.

Има повече възможности за планиране с новолунието в Дева на 15 септември. Тази енергия на Дева ви осигурява чудесен момент наистина да засадите семената на вашите намерения. Помислете кои части от живота си искате да подобрите, след което използвайте енергията на новолунието, за да начертаете основата. В същия ден Меркурий отива директно в Дева – това означава, че комуникацията, пътуването и технологиите трябва да са ясни. 

На 23 септември слънцето навлиза във Везни, отбелязвайки есенното равноденствие – когато денят и нощта ще бъдат еднакви. Това е момент, който ви насърчава да намерите баланс – в работата и играта, вътрешен и външен. 

И накрая, на 29 септември има пълнолуние в Овен, което осветява вашите желания и страсти. Това лунно събитие може да извади силни емоции на повърхността, подтиквайки ви да се изправите срещу това, което ви движи и това, което ви спира. Това е време да си припомните силата си и да се заредите напред с мир и разбирателство. Осмелете се да преследвате мечтите си и да се откажете от това, което вече не ви служи, докато лъчистата енергия на Овен ви тласка напред. 

Везни

Този месец вие имате енергия на социална пеперуда, Везни. Ще създадете нови приятели и ще прекарате качествено време със стари. Ще мислите за близостта и емоционалната инвестиция, която правите във вашите приятелства и връзки... кои облигации си заслужават? 

Септември ще донесе малко умствена яснота. Ще разберете къде трябва да направите някои промени и от кои стари модели е време да се откажете. Това ще доведе до важни разговори с най-близките ви хора, може би за това как можете да се подкрепяте по-добре. 

Ще получите и доза вътрешна свобода. Докато прегръщате своята идентичност, вие се чувствате по-удобно да отстоявате нуждите си – перфектната енергия за вашия рожден ден, Везни. Позволете на вродения си чар и грация да ви водят, докато стъпвате в ново начало. Всяка дисбалансирана или несправедлива енергия във вашите важни взаимоотношения ще бъде разгледана. До края на месеца вашето автентично себеизразяване ще е разцъфтяло. 

Скорпион

Готови ли сте да се задълбочите, Скорпиони? Вие сте напътствани да се гмурнете и да развивате по-значими връзки с другите. Това не се отнася само за вашите приятелства – имате шанса да постигнете кариерните си цели, като се свържете или възстановите връзката с правилните хора. Уверете се, че приемате помощ от други хора (да, знаем, че можете да се справите сам, Скорпион, но няма нищо лошо в подадената ръка) и помислете за силата на сътрудничеството. 

Когато Меркурий върви директно, вашето мислене и комуникация стават супер ясни. Сега е чудесен момент да планирате някои дългосрочни цели, както и да намерите хора с подобно мислене и да разширите мрежата си. До края на месеца социалната ви батерия се очаква да се изтощи. Направете пауза за почивка, релакс и презареждане. Добре е да отделите малко време, за да се погрижите за себе си. 

Стрелец

Хващайте книгите, Стрелец. Имате истинска жажда за знания този месец – следвайте това желание, независимо дали това означава да вземете курс или да се свържете с хора, които имат различни гледни точки. Това ще ви помогне да придобиете нова представа за това как изглежда вашият идеален живот и как да стигнете до него. 

Най-накрая усещате освобождаване на психическия натиск и първото нещо, което искате да направите, е да съставите стратегия за постигане на възвишена, но постижима цел. Използвайте тази енергия, за да съобщите своите стремежи и идеи на другите. Когато се свързвате с другите по този начин, пътят ще стане по-ясен. 

Септември ще ви подтикне да накарате външния си свят да отразява вътрешната ви трансформация. Може би ще искате да разширите кръга си от приятели или да промените ежедневието си. 

 

1 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay