Недостатъци и пороци според зодията

Какво казва астрологията за лошите навици, които ви грозят, в зависимост от зодиакалния знак

Недостатъци и пороци според зодията

Според астрологията случващото се около и с нас има съвсем логично обяснение, най-често свързано с разположението на планетите. И пак според тази наука всеки човек може да бъде класифициран според датата, часа и мястото на раждането си. От вас зависи да изиграете дадените ви карти правилно.

След като вече знаете кои са пороците, които работата често предизвиква, днес ще ви разкрием какво казва астрологията за лошите навици, които ви грозят, в зависимост от зодиакалния знак.

Овен
Имате склонност към егоистични прояви, които най-често засягат и нараняват близките ви хора и влияят на негативно на връзките ви.

Телец
Според астролозите вашият порок е материализмът. Чувствате се най-добре, заобиколени от вещите и новите си придобивки, което обаче би могло сериозно да навреди на отношенията ви със живите същества около вас.

Близнаци
За съжаление вие не сте срд най-добрите слушатели, просто защото сте твърде разсеяни, за да се концентрирате върху каквото и да е за дълго.

Рак
За разлика от предишните зодиакални знаци, вашият порок се изразява не в черта на характера, а в това, че често изпитвате глад за сладко и нерядко прекалявате с консумацията му.

Лъв
Изграждате стена около себе си, за да прикриете неувереността. По тази причина и изпитвате желание постоянно да бъдете хвалени и толерирани от другите около вас.

Дева
Спрете да критикувате! И себе си, и останалите наоколо. Това, че вие имате толкова набито око за грешки, съвсем не означава, че някой друг забелязва същите тези "кусури”.

Везни
За вас астролозите често използват думата "шопахолици”. Иначе казано - изпитвате удоволствие от пазаруването и често ви се случва да прекрачите разумната граница.

Скорпион
Всеки, сблъсквал се с разярен скорпион, е наясно, че това е може би най-злопаметната зодия. Според астролозите обаче най-лошият навик на тази зодия всъщност е отмъстителността.

Стрелец
Важно е човек винаги да казва истината и вие определено следвате тази максима безусловно. Може би обаче трябва да се замислите върху тактичността си.

Козирог
Астролозите ви описват като работохолици, при това поради факта, че подсъзнателно изпитвате страх, че може да останете бедни. За да избегнете "прегряването”, започнете да обръщате повече внимание на нематериалните ценности в живота си.

Водолей
Страхувате се от обвързване, поради притеснението, че някой ще навлезе в личното ви пространство и ще отнеме свободата ви.

Риби
Подобно на рака, и вие имате порок, свързан със сръхконсумация, а именно - алкохолна. Склонни сте да посягате към чашката винаги, когато усетите някакъв дискомфорт.

Запознайте се и с любовния хороскоп според зодията си! Ако тази статия ви е харесала, харесайте и страницата на Jenite във Facebook!

37 9
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.



9
Не е посочен 22.11.2013|17:06
О на Рибата много лоши недостатъци и преписахте.
8
Не е посочен 19.11.2013|15:07
Аз съм Риби, и се радвам, че нямам такъв порок а алкохола.
7
Не е посочен 18.11.2013|14:48
Близнаците наистина май са прекалено ангажирани да слушат другия близнак в себе си, а не околните.
6
Не е посочен 18.11.2013|12:17
МНого ми хареса статията,наистина е много интересна.
5
Не е посочен 18.11.2013|10:51
порокът ми е,че много обичам сладко?! :Р Мерси,че ми каза, айде сега да си отпия от горчивото кафе и да пчона да се облизвам за някоя вафла на обед хаха
4
Не е посочен 17.11.2013|19:57
На 100% вярно.
3
Не е посочен 15.11.2013|18:47
Водолеите наистина много си ценим личното пространство, за това и във връзките си избягваме обсебващите натури.
2
Не е посочен 15.11.2013|17:30
Така е за девата, критикари сме;)
1
Не е посочен 15.11.2013|17:00
Аз мога да кажа, че за моята зодия е така.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay