Седмичен хороскоп за 1-7 декември 2014

Ето и прогнозата на звездите за новата седмица

Седмичен хороскоп за 1-7 декември 2014

За да следите своя хороскоп всеки ден, станете част от Jenite във Facebook!

Овен
Новата седмица за вас предвещава напрежение, за което обаче сами сте си виновни, тъй като през изминалия период значително неглижирахте основните си задължения, за сметка на не чак толкова важни дейности. Стегнете се, за да съумеете да нормализирате ситуацията.

Телец
Тази седмица ще бъдете изправени пред дилема, изходът от която може да бъде с много неприятни за бъдещето ви професионално развитие последствия. Ако обаче премислите добре ситуацията и изберете по аргументиран път правилното решение, звездите обещават успех.

Близнаци
Седмицата ви се очертава натоварена, но и изключително ползотворна в професионален план. В личния си живот също ще се радвате на спокойствие и щастие - емоции, които ще се възцарят над ежедневието ви през втората половина от периода.

Рак
Звездите определено са на ваша страна. С каквото и да се захванете през тази седмица, успехът ви е гарантиран. Стига, разбира се, да не чакате всичко да ви падне наготово. 

Лъв
Въпреки по-скоро лежерното начало на седмицата, се подгответе за изненади в средата и края на периода. Бъдете нащрек и не позволявайте ситуацията да ви се изплъзне дори и за секунда, защото в противен случай напрежението ще ви дойде в повече.

Дева
Тази седмица ви е отредена за релакс и спокойствие. Старайте се да не се впечатлявате от всичко и всички наоколо и да бъдете малко по-толерантни към близките си хора и звездите обещават един напълно безоблачен период.

Везни
Неочаквана, но изключително приятна изненада под формата на посещение от любим човек ще осмисли седмицата ви още от самото ѝ начало и ще ви помогне да оставите всички грижи на заден план. 

Скорпион
Нова седмица, ново начало. Така накратко може да бъде описан настоящия период за вас. През първите дни ще ви се наложи да вземете важни решения, от които до голяма степен зависи последващото ви професионално развитие. Втората половина от периода посветете на най-близките си.

Стрелец
Чувствате се, сякаш нещо не ви достига, но сами не знаете какво е то. Впрегнете в действие аналитичната си мисъл и посветете цялото си внимание на откриването на липсващия елемент, за да се наслаждавате след това на заслужено спокойствие.

Козирог
Време е да се вземете в ръце и да осъзнаете, че светът далеч не се върти около вас, както и че никой в крайна сметка не ви е длъжен с нищо. Ако не го направите, идната ви седмица ще бъде изпълнена с конфронтации.

Водолей
Изненадваща среща с много близък за вас човек ще ви накара да се усмихнете още в началото на седмицата, която и в работен план ви се очертава по-скоро лека. Уикенда посветете на пътуване. Разбира се, не забравяйте да вземете с вас любимия човек.

Риби
Имате нужда от почивка, за да може да възстановите както физическите, така и психическите си сили. Затова направете всичко възможно да бягате от конфронтациите и не поемайте излишни задачи. С края на периода пък пред вас се предоставят идеалните възможности за качествен релакс.

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay