Седмичен хороскоп за 14 - 20 септември 2015

Третата седмица от месец септември носи неочаквани преживявания

Седмичен хороскоп за 14 - 20 септември 2015

Можете да следите своя седмичен хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Oвен
Настоящата седмица за вас ще бъде изпълнена с работно напрежение. Имате много задачи за вършене, а няма да получите и капка помощ отникъде. Можете да разчитате само на себе си и е най-добре да не се доверявате на мними опити за подкрепа, които целят да саботират усилията ви.

Телец
Не сте човек, който обича да влиза в спорове и да предизвиква останалите, но днес ще станете причина за кавга, която няма да завърши с мили думи. В началото не разбирате с какво успявате да породите гнева на хората около себе си, но това не означава, че нямате вина. Ефектът от този спор ще тегне над вас през цялата седмица.

Близнаци
Чувствате се неловко, понеже ви предстои да прекарате седмицата в компанията на хора, които едва познавате. Излезте от черупката си - това е идеален повод да завържете нови приятелства и да се запознаете с хора, с които иначе ежедневието ви едва ли би ви срещнало. Възползвайте се от предоставената възможност и се забавлявайте.

Рак
Трудно ви е да вземете решение, което засяга кариерата ви, а оттам - и личния ви живот. Какъвто и професионален път да поемете, той неминуемо ще се отрази на индивидуалните ви преживявания и трябва да съобразите работните с личните си планове. Необходимо е да изслушате и гледната точка на човека до себе си.

Лъв
Финансовите ви постъпления през тази седмица ще бъдат почти нулеви. Налага се да преживявате със спестявания, които не ви се иска да пипате. Нямате друг избор - опитайте се да използвате малка част от тях, която след това бързо да успеете да възстановите.

Дева
Харесва ви да се грижите за хора, които не могат да се справят сами във важни житейски ситуации. Точно с такава задача ще се занимавате през следващите дни - ваш приятел има нужда от подкрепата и помощта ви, за да премине през тежка битка в живота си. Осигурете му рамо, на което да се облегне.

Везни
В началото на седмицата сте много продуктивни и имате шанса да създадете невероятни шедьоври в областта, в която се развивате, работите и творите. Изпуснете ли момента обаче, музата ви ще се изпари и в края на седемдневието няма да има и помен от нея.

Скорпион
От дълго време се стараете да изградите доверие у най-близките си хора, което сте успели да отнемете от тях със своя неразумна постъпка. Справяте се все по-добре - семейството ви вижда, че полагате невероятни усилия, за да постигнете нужната промяна. Скоро те отново ще вярват във вас!

Стрелец
Тренирате усилено уменията си, защото ви предстои важна работна среща, на която трябва да се представите безупречно.Отделете колкото време е необходимо, за да се подготвите, дори да се наложи да жертвате любимите си занимания.

Козирог
Предстои ви пътуване, което трябва да обмислите много добре. Планирайте внимателно всеки един аспект от него, защото има огромна вероятност по време на тази почивка много неща да не вървят както трябва. Изградете си и резервен план, в случай че нещо се обърка кардинално.

Водолей
Изисквате от другите повече, отколкото самите вие давате в замяна. Следователно няма как да очаквате услуга от приятел, която лично вие не сте готови да направите. Не бъдете алчни, а вземайте от хората толкова, колкото им давате.

Риби
В характера ви в последно време е нахлула драстична промяна и тя не убягва от очите на околните. Дали е за добро, или лошо - това ще стане ясно, след като получите тяхната оценка. Очевидно вие не можете да прецените това сами.

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay