Седмичен хороскоп за периода 16 януари- 20 януари 2017г.

Какво Ви предстои през тази седмица?

Седмичен хороскоп за периода 16 януари- 20 януари 2017г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Това ще бъде доста спокойна седмица за вас в сравнение с последните няколко седмици. Ще бъдете заобиколени от верни приятели и ще се радвате на слава и успех. Възможно е да ви се случи нещо доста драматично в средата на седмицата, но ще бъдете напълно подготвени да се справите.

Телец

След неочакваните проблеми в последно време, през тази седмица ще се завърнете с пълна сила към нормалния си начин на живот, изпълнен с много забавления и усмивки. Предстои ви пътуване през тази седмица. Бъдете предпазливи и си изградете ясна представа за това, кое е наистина важно.

Близнаци

Предстои ви една много емоционална седмица. Има нещо, което ви притеснява и трябва да се справите с него. Използвайте енергията си така, че в крайна сметка да се чувствате полезни. Опитайте да не взимате много навътре нещата, които се случват на работното ви място и не хабете нервите си.

Рак

Предстои ви една много благоприятна седмица за любовния ви живот. В началото на седмицата, ситуацията ще бъде много напрегната, но към края ще получите новини, които напълно ще ви разтърсят. Ще се радвате на подкрепата от страна на близките и приятелите ви.

Лъв

Ако бъдете организирани, съвсем скоро това ще ви се отплати. Свършете колкото можете повече от задачите, които имате за седмицата, за да ви бъде по-лесно по-късно. Предстои ви конфликт, който е свързан с пари и това ще ви напомни, че трябва да харчите малко по-разумно.

Дева

През тази седмица се очертава да бъдете много творчески настроени. Скандал по време на работа ще запали огън във вас. Опитайте да не преигравате и изкарайте яда си, като вършите повече работа. Бъдете по-практични. Като цяло, през седмицата ще бъдете заредени с добро настроение.

Везни

Нещата не са точно така, както другите ги представят, но бъдете търпеливи и оставете въпросите за по-късно. Прекарайте по-голямата част от седмицата със семейството и приятелите си. Ще имате възможността да осъществите най-съкровените си мечти и желания.

Скорпион

Ще се наложи да се справите с някои доста стресиращи въпроси през този период, но вие сте достатъчно подготвени, за да се справите. И когато това се случи, ще изпитате голямо облекчение. Кариерата ви ще претърпи положителна промяна и всичко вкъщи ще се нареди.

Стрелец

Тази седмица ще бъде една голяма каша за вас, но в нейни край ще получите яснота по някои важни въпроси. В средата на седмицата се поглезете и отделете време за себе си. Опитайте да бъдете загрижени за хората около вас, интересувайте се от тяхното състояние и общувайте, защото това е най-важното.

Козирог

Животът ви ще стане много по-забавен и по-малко напрегнат. Ще бъдете заредени с енергия и ще бъдете готови за нови предизвикателства. Има хора, които искат да ви подкрепят и да ви помогнат, позволете им да го направят. Сдържайте емоциите си, когато сте на работа и се опитвайте да се държите по-професионално.

Водолей

Ежедневието ви обикновено е доста забързано, но през тази седмица нещата ще се успокоят и ще имате възможността да направите приоритет това, което е наистина важно за вас. Вземете си почивка и обърнете малко внимание на личния си живот. Трябва да се фокусирате върху близките си.

Риби

Животът ви ще стане малко по-динамичен през тази седмица. Ще бъдете по-заети и по-оптимистично настроени. Ще имате малки неразбирателства с член на семейството и може да бъде много стресиращо, но нещата бързо ще се оправят. През уикенда ви предстои много романтика и вдъхновение.  

4 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay