Седмичен хороскоп за периода 28.08-01.09, 2017 г.

Вижте какво ви очаква през периода?

Седмичен хороскоп за периода 28.08-01.09, 2017 г.

Можете да следите седмичния си хороскоп в страницата на Jenite.bg във Facebook!

Овен

Бъдете внимателни и търпеливи. Очаква ви покачване по професионалната стълбица. В дома ви всичко ще бъде тихо и спокойно и ще получите много подкрепа от истинските ви приятели. 

Телец

Не си и помисляйте да почивате върху стари лаври. Трябва да се трудите много, за да докажете, че сте специалист в областта си. Тази седмица ще бъде напрегната и ще сте затрупани с работа и ще трябва да се доказвате. В семейството ви всичко ще бъде спокойно.

Близнаци

Тази седмица ще бъдете готови да поемате много рискове и няма да има какво да ви повали. Всичко ще върви по мед и масло и ще имате адски голям късмет във всичко, с което се захванете.

Рак

На преден план е любовта! Ще получавате невероятни изненади от вашата половинка и ще се чувствате на седмото небе. В работата изоставате.

Лъв

Възможни са няколко дребни конфликти в семейството, но трябва да си помислите за причината за тях, за да бъдат гладки отнощенията ви в бъдеще. Възможно е влошаване на здравето.

Дева

През периода ще бъдете много педантични, ще вършите бързо работата си и всички ще бъдат впечатлени от професионализма ви. Възможно е най-накрая да срещнете голямата любов.

Везни

От една страна периодът ще бъде добър, защото любовта на близките ви ще ви дава сили, но от друга страна ще сте много разсеяни и 

7 14
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay