Тайните на перфектния маникюр

Всичко, което трябва да знаете

Тайните на перфектния маникюр

За да имате прекрасни и забелязващи се нокти, не е необходимо нищо друго, освен дисциплина. Има стъпки, които трябва да спазвате с точност и резултатите няма да закъснеят. Маникюрът е като визитна картичка на една жена. Той говори много за нея. Най-вече за това, че тя обича да се грижи за себе си, да се поддържа и да прави добро впечатление. Ще Ви покажем кои са стъпките, които трябва да спазвате, за да имате страхотни нокти.

Грижете се добре за лака ви за нокти

Добре е да го съхранявате на тъмно и не много топло, за да може да издържи по-дълго време. Ако стои на по-топло, той ще започне да се разтича и няма да е годен за употреба.

Ако лакът ви е за почнал да се втвърдява, можете да сложите няколко капки от лакочистителя в него и да разклатите шишенцето. Така той ще стане като нов.

Тайните на перфектния маникюр

Винаги използвайте първо основа, после лак

Да, това отнема малко повече време, отколкото да нанесете направо лака, но е важна стъпка, която трябва да спазите. По този начин маникюрът Ви става по-здрав, по-красив и по-траен. Също така ноктите ви ще са и по-блестящи.

Тайните на перфектния маникюр

Всичко става само с три нанасяния на четката

Нито повече, нито по-малко. Първият слой поставете в средата, след това вдясно и накрая вляво. Не бива да повтаряте повече пъти! Ако лакът ви е качествен и правилно съхраняван, това е напълно достатъчно. Сега Ви остава да го изчакате да изсъхне.

Тайните на перфектния маникюр

Грижете се за самите нокти

Самата техника за нанасяне на лака е важна, но няма как да изглежда добре, ако ноктите ви не са поддържани. Ето защо трябва да полагате постоянна грижа за тях.

Добре е да ги мажете с хидратиращи кремове и възстановяващи кремове.

Една от грешките, която много хора допускат, е да режат кожичките около нокътя. По-скоро се опитайте да ги натиснете надолу.

Тайните на перфектния маникюр

Здрави и красиви нокти = Грижа за тях!

 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

5 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay