Защо носенето на дънки след 30 и дългата коса след 40 са неприемливи

Защо носенето на дънки след 30 и дългата коса след 40 са неприемливи
Pexels

Модната дизайнерка Каролина Ерера предизвика разгорещен дебат в модната индустрия със смелото си твърдение, че носенето на дънки след 30-годишна възраст и поддържането на дълга коса след 40-те се смята за "безвкусно".

Известна с елегантния си дизайн и изискан вкус, забележката на Ерера разпали страстна дискусия относно дрехите и стила, според възрастта.

Каролина Ерера е един от най-изтъкнатите дизайнери

Тя излъчва безпогрешна елегантност и непринудена грация, които се превърнаха в синоним на нейната модна марка повече от три десетилетия. Нейното забележително пътуване до върха на силно конкурентната модна индустрия започва с лансирането на нейната марка в Ню Йорк. Сега Каролина разполага с изключителна модна колекция, булчинска линия, изискани парфюми и аксесоари. С много магазини по целия свят нейният бизнес генерира милиарди долари приходи.

Тя вярва, че жените трябва да се променят с годините

Каролина е сигурна, че нищо не състарява една жена повече от това да се прави на млада. Тя подчертава важността на поддържането на личния стил след достигане на определена възраст: "Не вярвам в тенденциите, защото те карат да изглеждаш, сякаш носиш униформа. Някаква дреха излиза - и изведнъж всички изглеждат еднакво."

Дънките, мини полите и бикините са за млади момичета

Дизайнерката казва: "Никога не носете мини поли. Мини полата е за млади момичета. Що се отнася до бикините, оставих ги, когато бях в края на 40-те/ранните 50-те." Тя също смята, че носенето на дънки след 30 "не изглежда правилно", което предизвика бурна реакция от нейните колежки.

Дизайнерката също смята, че само младите жени трябва да имат дълга коса

Каролина смята, че жените над 40 години трябва да имат къса коса, в противен случай изглеждат "безкласни". Тя обяснява: "Една жена трябва да остарява красиво и да не се опитва да бъде на възрастта, на която не е, или ще изглежда смешно. Виждам много жени на улицата и отзад изглеждат много добре с дългите си коси и малките си поли. Но когато се обърнат - аааа, те са древни!"

Дженифър Лопес, Никол Кидман и Ким Кардашиян обаче изглеждат страхотно

Въпреки че Каролина съветва да не носите дълга коса през 40-те, знаменитости като Джей Ло, Никол Кидман или Анджелина Джоли все още изглеждат зашеметяващо с дълга коса. Най-важното е да се чувствате комфортно в тялото си и да обичате това, което виждате в огледалото.

Овладяването на вашия личен стил не е толкова трудно, колкото изглежда. Въпреки че модата има много правила, всъщност не е нужно да ги следвате. 

Станете част от Jenite.bg във Facebook!

Последвайте Jenite.bg в Instagram!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay