Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Дори и те издават вашия характер

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Обувките са любима част от гардероба на всяка жена и за ужас на мъжете заемат много пространство вкъщи. Освен това определено "поглъщат" семейните финанси.

И как да не е така, като съществуват различни видове обувки и то за всеки повод? Освен това те трябва да бъдат съчетани с облеклото и аксесоарите, така че е естествено да се нуждаете от голямо разнообразие.

Независимо от повода обаче всяка жена си има любим тип обувки. Може да сте почитатели на високите токчета, удобните ниски обувки или пък маратонките, с които тичате сутрин. Вашите предпочитания казват много за вас самите.

Вижте следващите видове обувки и разберете какво означава изборът на даден модел за вашата личност.


1. Балеринки

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Вие обичате да изпълнявате задълженията си и да сте подготвени за всичко, независимо дали става въпрос за разходка с приятели, или пък бизнес среща. Най-често се спирате на класически и семпли дрехи и имате нещо като униформа за ежедневието. Сред приятелите си вие сте най-надеждният човек, този, на когото винаги разчитат, и от когото търсят съвети.

2. Делови стил

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Вие сте амбициозни, организирани и мотивирани. Имате много познанства. Присъщо ви е да планирате всичко до най-малката подробност и имате ясна визия за бъдещето. Уверени сте и разглеждате пречките не като проблеми, а като предизвикателства.

3. Кецове

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Не сте вманиачени по собствения си стил си и не обръщате твърде много внимание на външния си вид, а успявате да изглеждате добре сякаш без усилия. Обичате да пътувате, да преживявате нови неща, а когато става дума за това какво да присъства в гардеробан ви, предпочитате по-малко неща, но пък добре подбрани.

4. Обувки на платформа

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Обличате се в ярки цветове, обичате да смесвате различни принтове и цветове. В крак сте с технологиите - в ръката ви винаги има смартфон и непрестанно играете мобилни игри. Грижите се да изглеждате добре. За вас са неприсъщи по-спортните занимания и активните дейности.

5. Спортни обувки

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Обичате да ходите на фитнес - там не се уморявате, а си почивате, защото за вас тези занимания са вид разтоварване. Изключително позитивни сте и имате вдъхновяващо влияние върху околните. Вярвате, че всичко трябва да бъде балансирано и работите упорито за постигане на целите си.

6. Елегантни токчета

Какво нашепват обувките ви за вашата личност?

Винаги сте готови за следващото приключение и смятате, че животът е твърде кратък, за да бъде пропиляван. Обичате да сте в центъра на вниманието. Социално ангажирана личност сте, в крак сте с новите тенденции, независимо дали става въпрос за мода, най-новите ресторанти в града или развитието на последните технологии.

За да четете още статии на тема мода, станете част от страницата на Jenite.bg във Facebook!

3 3
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay