Кейт Мидълтън е неотразима в стил "Барби"

Във всяка от нас се крие по една кукла Барби, готова да поревземе улиците със своите розови дрехи и обувки. И с нетърпение очакваме най-розовия филм на лятото на Грета Геруиг "Барби". За наша изненада Кейт Мидълтън беше забелязана повече от веднъж да прилага летните тенденции, които Барбара Милисънт Робъртс би се гордеела да носи. Все пак тя е и основото вдъхновение на актрисата, играеща титулярната роля във филма.

Краткият тийзър на филма разкри зашеметяващи тоалети в цвят розова дъвка и порцеланово бяло, които сякаш са слезли направо от кукла Барби от 1985 г. Това са дрехите, които си мечтаехме да носим, ​​докато играехме с куклите си като деца. Имаме добра новина - вече сме пораснали и можем най-накрая да се насладим на този стил от първо лице.

Цветовата палитра на стила "Барби" е перфектната лятна тенденция, която Кейт Мидълтън, принцесата на Уелс вече е усвоила. Ето как можете да го направите и вие!

На 27 юни, малко по-малко от месец преди датата на премиерата на филма "Барби", Кейт Мидълтън посети музея на Young V&A (Виктория и Албърт) в Лондон. Той е създаден специално за деца и тийнейджъри и нейното посещение беше в чест на завършването на реновирането на музея и отварянето на нови галерии.

За повода Кейт заложи на миди рокля, която изглеждаше като част от пролетна колекция на Барби. Включваше изящни копчета, елегантно елече с висока яка, бухнали ръкави и широк колан около талията. Светлорозовият нюанс допълваше тъмните, вълнообразни кичури и ненатрапчивия грим на кралската особа, но истинската същност на Барби беше изцяло в обувките. 

Принцесата на Уелс съчета роклята си с бели обувки с остър връх. Любопитен фат, че това всъщност са едни от любимите ѝ обувки, които е виждана да носи повече от веднъж, доказвайки още веднъж, че е майстор в "рециклирането" на най-емблематичните си визии.

Barbiecore е на мода този сезон

Въпреки че Кейт Мидълтън не е заявила изрично дали планира да гледа филма, преминаването ѝ към розово и бяло не е останало незабелязано от феновете на Barbiecore по целия свят.

По време на интервю пък звездата от "Барби" Марго Роби се открои с персонализирана рокля на Валентино на точки, вдъхновена от истинска кукла Барби от 2013 г. А какво върви най-добре в комбинация с нейната розова и бяла мини рокля? Бели обувки, естествено!

Можете да постигнете стила Barbiecore, като съчетаете розови рокли, поли или дори блестящи скини дънки с чифт бели високи обувкиАко искате още повече от стила на легендарната кукла, ще се зарадвате да разберете, че можете да заложите и на обукви в искрящо цикламено!

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay