Ромео Бекъм - едва на 8 години, a вече модна икона

Когато носиш фамилия Бекъм

Какво се случва, когато родителите ти са всепризнати в цял свят модни икони, когато родната ти майка се казва Виктория, а баща ти Дейвид... и всичко това носи фамилия Бекъм?

 

Случва се това, че едва на 8 годинки и ти самият се превръщаш в модна икона.

 

Списание "GQ” определи 8-годишният Ромео Бекъм за един от най-добре облечените мъже във Велкикобрирания.

 

Според директора по мъжко облекло вSelfridges Дейвид Уокър-Смит стилът на малкия Бекъм е експериментаторски, странен и забавен.

 

Интересното в случая е, че малкият Ромео получи признанието на модните критици, заедно със собствения си баща, който е на шеснадесето място в класацията. Средният син на футболиста пък заема 26-а позиция в списъка с модните царе.

 

Всички в семейството трябва да са благодарни много на мама Виктория, утвърдила се в кариерата на дизайнер, в чиито дрехи много от световноизвестните звезди са влюбени.

 

Миналата година Пош Спайс получи първата си номинация British Fashion Award.
Нейната марка се бори за титлата "Най-добрата марка на годината" редом с големи брандове като Burberry, Mulberry и Pringle of Scotland.
Важно е да се отбележи, че Виктория създаде своята марка едва преди 2 години, а вече постигна забележителни успехи в света на модата.

 

Отново през 2010 Виктория грабна титлата "най-бляскава знаменитост". Дизайнерката оглави класацията с най-стилните жени според анкета, направена от козметичната компания Max Factor.

 

Виктория е известна и с близките си приятелски отношения с едни от най-известните имена в модната индустрия.

 

Така че, не бива да се изненадваме, че синовете на фешън иконата присъстват в подобни класации. Крушата не пада по-далеч от дървото. Самият Дейвид неведнъж е признавал, че именно Виктория е човекът, от чиито стил той се учи.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay