Възродителите на суинга Cherry Poppin’ Daddies идват в България за втори концерт

Суинг с Cherry Poppin’ Daddies в София

Суингърите Cherry Poppin' Daddies ще забият за втори път в София на 21 януари (петък) в Парти център 4КМ. От днес в продажба са билетите за концерта и имат фиксиран лимит - 800 броя, което значи, че е добре да побързате с резервирането, ако искате да видите и чуете на живо суинг-титаните.

 

Cherry Poppin' Daddies са един от главните отговорници за възраждането на суинга в средата на 90-те години на миналия век, като албумът им "Zoot Suit Riot" е няколко пъти платинен. Въпреки това бандата има много лица и в седемте им студийни албума може да се открие от хард и алтернативен рок до ска, рокабили, джаз, фънк. И естествено - старият американски суинг, със силно изразената брас секция, аткрактивният фронтмен Стив Пери и костюмарите-музиканти.

 

Първият им концерт у нас бе в края на 2008 г. Тогава Cherry Poppin’ Daddies бяха подгрявани от реформираните КГБ и Шкода и спечелиха безапелационно любовта на публиката, благодарение на енергичните си танци и неуморни импровизации. След шоуто групата качи видео от него като спотлайт във всички свои официални сайтове и профили, което доказва успеха на концерта и впечатляващата колаборация с публиката.

 

Преди година трябваше да се състои второто им представяне на родна сцена, но тогава бандата отмени цялото си европейско турне. За 2011 г. пък са планирали само четири европейски изяви и София е една от избраните дестинации.

 

Шоуто им на 21 януари ще се състои по покана на Строежа и Sound Creative Team. Билетите са в продажба от днес, 3-ти януари, в мрежата на Тикетстрийм, както и в клуб Строежа. Цените на предварителна продажба са 30 лв., a седмица преди концерта ще станат 35 лв.

0 0
Харесва ли ви тази статия?
КЛЮЧОВИ ДУМИ
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay