Беати Принслу и Aдам Ливайн разкриха пола на бебето 9 месеца след раждането му

Беати Принслу разкри пола на третото им дете с Адам Ливайн в четвъртък.

Девет месеца след като роди момченцето си, 35-годишният ангел на Victoria's Secret описа подробно преживяването в подкаста "Mother Daze".

Въпреки че не сподели името на детето, Принслу използва местоименията той/него, за да опише появата на бебето 10 дни след термина. Моделът избра да роди без епидурална упойка, твърдейки, че се чувства много добре.

Моделът описва раждането като комбинация от "безумна болка и блаженство" по време на "влакчето на чувствата" което преживя. Тя и Ливайн посрещнаха момченцето си през януари, но изчакаха два месеца, за да отбележат момента със снимка в Instagram, на която се виждат само крачетата му.

Беати Принслу и Aдам Ливайн разкриха пола на бебето 9 месеца след раждането муinstagram.com/behatiprinsloo

Принслу държеше бременността си далеч от светлината на прожекторите, тъй като тя започна на фона на скандала с изневярата на фронтмена на Maroon 5. Носителят на Грами влезе в заглавията през септември 2022 г. с размяната на неприлични съобщения в Instagram с жена на име Съмнър Стро и други модели, на които той уж е писал, като същевременно отрече да има физическа връзка с някоя от тях.

"Прекрачих границата през жалък период от живота си", написа Ливайн в изявление в социалните мрежи. "Обърнах внимание на това и предприех проактивни стъпки, за да поправя това със семейството си."

Въпреки че Принслу все още не е говорила директно за действията на съпруга си, двойката остана заедно по време на кризата.  Моделът спдоели в четвъртък, че на двамата им е отнело "по-дълго от очакваното", за да заченат сина си.

"Ние някак си мислехме, че може би това е знак", спомня си Принслу. "Знаеш ли, "Може би сме добре". И тогава, разбира се, забременях.

Двамата са женени от юли 2014 г.

 


0 0
Харесва ли ви тази статия?
Коментари
Моля, пишете на кирилица! Коментари, написани на латиница, ще бъдат изтривани.
Jenite.bg в мрежата
365 спокойни дни.
Защото всичко е по план!
Вашият персонален
календар.
Към календара
Специални оферти
Реклама от 3Bay